Evenimente

15 ani de știri din asigurări

Miercuri, 31 Mai 2017

18 aprilie 2017

În 18 aprilie 2002 apărea prima ediţie a XPRIMM Ştiri - buletinul informativ care trimite, în fiecare zi, cele mai noi informații din domeniul asigurărilor şi brokerajului în asigurări către specialiştii din România.

Prima ediţie a XPRIMM Ştiri cuprindea două dintre rubricile care mai dăinuie și astăzi în economia buletinului, respectiv rubricile consacrate „Ştirilor interne” și „Ştirilor externe”. De-a lungul celor 15 ani, XPRIMM Ştiri a continuat să se dezvolte, aducând cititorilor noștri informații referitoare la pieţele de asigurări şi brokeraj locale şi regionale, cât şi noutăți privind domeniul financiar şi piaţa de capital, cele mai recente job-uri din piaţa de profil, un calendar al evenimentelor locale şi internaţionale, interviuri cu o serie de specialişti recunoscuţi din piaţă şi nu numai.

Ajungând în prezent la peste 3.685 de ediţii şi având aproape 15.000 de abonaţi, XPRIMM Ştiri este citit atât de profesioniştii din piaţa de asigurări şi cea de brokeraj, cât şi de specialişti din zona pensiilor private, domeniul bancar şi zona financiară, precum şi alte domenii conexe. Acestora li se adaugă numeroşi cititori interesaţi de activitatea acestei pieţe din postura de clienţi.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (15 ani de știri din asigurări).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: