Special
9695 - mai mult decât asistență rutieră!
Vineri, 06 Martie 2015

Un studiu realizat de 9695 în rândul clienților a relevat că aceștia asociază asistența rutieră preponderent cu sprijinul, ajutorul și siguranța în situația unui eveniment rutier. Proporția clienților care recomandă serviciile 9695 este una semnificativă. De fapt, 9695 oferă clienților săi garanția că, în orice moment, cineva le va fi alături pentru rezolvarea unei probleme ivite în trafic.
Nevoia de siguranță alături de gradul de satisfacție al utilizatorilor de servicii 9695 transformă cardurile de asistență rutieră ale companiei într-o oportunitate de distribuție pentru brokerii de asigurare.

Traficul rutier și modul în care acesta afectează mediul nu mai reprezintă demult un subiect de neglijat. Cu toate acestea, mulți conducători auto ignoră sau nu conștientizează impactul pe care îl are comportamentul lor la volan asupra celorlalți participanți la trafic și asupra mediului în care își desfășoară activitatea.
Anual se produc în România peste 35.000 accidente rutiere. O statistică sumbră a Poliției Române arată că își pierd viața peste 800 persoane, iar circa 3.800 sunt grav rănite. Toate acestea din cauza neglijenței, a nepăsării, a grabei, a oboselii, a consumului de alcool la volan şi a teribilismului.
În plus, comportamentul riscant la volan asociat unei infrastructuri rutiere slab dezvoltate în România sunt factori de risc ce s-au concretizat într-un factor deloc de neglijat pentru sporirea daunalității pe segmentul asigurărilor auto.
Astfel, urmare a nevoii de ajutor a șoferilor români, atât pe teritoriul României cât și pe teritoriul Europei, 9695 pune la dispoziția acestora prin intermediul cardurilor de asistență rutieră, acces non-stop prin dispeceratul propriu la serviciile sale pentru orice fel de urgență rutieră.
Cu scopul de a oferi clienților servicii de cât mai bună calitate,  9695 a desfășurat la finele anului 2014 un studiu de piață în rândul clienților proprii,  pentru a înțelege cat mai bine comportamentul şi nevoile acestora.
Grija față de client și garanția oferite acestuia că se va interveni atunci când se află într-o situație de urgență cauzată de o defecțiune tehnică, pană de carburant, pană de cauciuc, eveniment rutier, alimentare eronată, lipsă cheie sau blocarea sistemului de închidere, sunt principalele aspecte care au determinat achiziția cardului de asistență rutieră 9695.
Transparența comunicării, realizate prin intermediul operatorilor proprii disponibili la numerele de telefon *9695 sau 021 9695, a dus ca relația avută cu clientul să determine un scor NPS (Net Promoter Score) de 77%. Astfel, deschiderea oferită clienților săi în tot ceea ce privește calitatea serviciilor, timpul de răspuns, politica de companie și orice informații legate de cum pot veni în ajutorul oricui dorește să se alăture clubului 9695, corectitudinea și respectul arătat clienților  a determinat ca vânzările realizate din recomandările acestora să fie în continuă creștere.
Faptul că 9695 dorește să ofere servicii de asistență rutieră care să mulțumească clienții săi, determină ca atenția acordată acestora să fie continua astfel încât membrii 9695 să ducă o viaţă fără griji legate de siguranța în trafic.
Rezultatul studiului a arătat că nevoia de siguranță, sprijin, ajutor într-o situație dificilă, sunt nevoi comune pentru clientul de asistență rutieră și clientul de asigurări, astfel încât oportunitatea brokerului de asigurare de a finaliza un proces de vânzare a cardurilor de asistență rutieră este ridicată.

Frecvența de 84% a șoferilor care conduc zilnic mașina, determină 9695 să fie alături de clientul său atunci când are nevoia cea mai mare. Promptitudinea este una dintre valorile apreciate de către clientul 9695,  studiul pe care l-am realizat în rândul clienților noștri, a arătat că dorința de a fi tratat cu prioritate și maximă responsabilitate într-o situație de urgență este una dintre nevoile principale ale clientului de asistență rutieră. Garanția  intervenției de până la 60 minute în limita orașelor reședință de județ/regiune  și de până la 120 minute în afara acestora a conferit siguranța de care este nevoie într-o situație de urgență pentru 69% dintre clienți.

Marius LAZIA
Director Executiv 9695

De ce ar alege un client serviciile oferite de 9695?

9695 oferă partenerilor şi clienţilor săi cele mai multe servicii de asistenţă rutieră, cele mai multe riscuri acoperite, cu valabilitate în România şi Europa - inclusiv ţări non-UE, Call-Center propriu non-stop 24/7, număr nelimitat de intervenţii, uşurinţa de utilizare, preţ competitiv. 9695 îşi propune să devină cel mai cunoscut număr privat pentru apeluri de urgenţă al românilor, oferindu-le servicii de asistenţă rutieră fără limită de intervenţii.

Ce este 9695?

  • este o marcă a firmei Assistance Cars Club SRL şi a luat fiinţă din nevoia pieţei româneşti de servicii prompte şi profesioniste oferite în situaţiile rutiere de urgenţă, întâmplate atât pe teritoriul României, cât şi în Europa.
  •  pune la dispoziţia clienţilor săi servicii de dispecerat non-stop şi unul dintre cele mai complete şi complexe sisteme de acoperire, pentru orice fel de urgenţă rutieră.

Pentru că ne pasă de cât de mulţumiţi sunt clienţii noştri, le oferim atât servicii de asistenţă rutieră 24/7 fără limită de intervenţii, fără limită de kilometri, cât şi numeroase beneficii exclusive prin apartenenţa la CLUBUL  9695.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (9695 - mai mult decât asistență rutieră!).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!