Eveniment Internaţional

A X-a Ediție a Conferinței Internaționale „Insurance in Central Asia”

Luni, 02 Mai 2016

12 -13 aprilie 2016 Alma-Ata, Kazahstan

În prima jumătate a lunii aprilie, pentru al zecelea an consecutiv, peste 100 de reprezentanţi ai industriei de asigurări şi reasigurări s-au reunit la Alma-Ata, Kazahstan, în cadrul Conferinţei Internaţionale „Insurance in Central Asia”. Printre subiectele dezbătute cu acest prilej s-au numărat realităţile pieţelor de asigurare din Asia Centrală în condițiile economice actuale, cât și analiza problemelor cu care se confruntă asigur[torii, precum și perspectivele de dezvoltare a segmentului de asigurare în condițiile implementării tehnologiilor inovatoare. 
Directorul Departamentului de Supraveghere a Asigurărilor a Băncii Naționale a Republicii Kazahstan, Janat KURMANOV, a susţinut o prezentare în deschiderea sesiunii plenare, dedicată perspectivelor de dezvoltare a pieței locale de asigurare în condițiile economice existente. Acesta a subliniat faptul că piața de asigurare din Kazahstan necesită o dezvoltare dinamică bazată pe inovație în ceea ce privește implementarea produselor de asigurare, cât și creșterea calității serviciilor de asigurare.
Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Asociației Asigurătorilor din Kazahstan și a Fondului de Garantare a Asiguraţilor. Partenerii speciali au fost UNITY Re, DIASOFT și Re Union, în timp ce Publicațiile XPRIMM au sprijinit, și în acest an, conferința în calitate de Partener Media.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (A X-a Ediție a Conferinței Internaționale „Insurance in Central Asia” ).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: