LifeStyle
Accepta provocarea BRAICONF : Calitatea Absoluta!

Bun gust, Rafinament, Atitudine, Intuitie, Calitate, Originalitate, Novabilitate, Fashion, sunt doar cateva dintre valorile care s-au contopit armonios de-a lungul celor 62 de ani de traditie, mentinand brandul BRAICONF drept lider al producatorilor de camasi barbatesti din Romania.

Pasiunea pentru stil si calitate, pusa mereu in slujba clientilor, este piatra de temelie a rezistentei BRAICONF in timp. Nici modificarile economice, nici cele conceptuale nu au putut influenta calitatile esentiale ale brandului, precum respectul si seriozitatea fata de clienti, a declarat doamna Madalina DRAGAN, Director General al companiei.

Increderea  cu care clientii rasplatesc brandul BRAICONF, l-au determinat sa se reinventeze mereu, avand insa suportul valorilor care l-au consacrat: calitatea, rafinamentul si experienta.

Astfel a luat nastere serviciul “BRAICONF pe Masura”, un serviciu menit sa satisfaca si cele mai sofisticate solicitari ale clientilor Braiconf. Este vorba despre realizarea camasilor la comanda intr-un termen record de 7 zile lucratoare.

Practic,clientii devin proprii lor designeri, iar Braiconf le ofera tot suportul necesar: le ofera tesaturi de cea mai buna calitate, le ofera posibilitatea sa isi aleaga singuri tiparele, formele de gulere si de mansete si mai ales le ofera posibilitatea desavarsirii operelor lor prin personalizarea cu monograma. Este suficient sa asculti povestea noului serviciu, pe care personalul din cele 14 magazine BRAICONF este pregatit sa ti-o redea pana la cele mai mici detalii…, completeaza oficialii companiei.

Spiritul inovator nu se opreste aici. Pentru cei care indraznesc sa fie unici, BRAICONF a lansat de curand o noua provocare: camasile cu detalii manuale. Camasi realizate din cel mai fin bumbac egiptean pot fi accesorizate cu detalii manuale, cusaturi realizate integral de mana, atat in ton cu camasa cat si in contrast. Si in acest caz clientii devin mici designeri, iar produsul realizat este unic, pentru ca detaliile manuale nu sunt niciodata identice pentru doua camasi.

De asemenea, pentru cei mai temerari iubitori ai bunului gust si ai calitatii desavarsite, BRAICONF lanseaza colectia “BRAICONF 1950 - Diamond Limited Edition”, colectia luxului absolut, pentru ca reprezinta apogeul fuziunii dintre maiestria in executie si cea mai rara si pretioasa materie prima din lume, bumbacul Sea Island. Acest tip de bumbac contine cele mai lungi fibre din lume, fibre fine, care ies in evidenta prin puritate si printr-o rezistenta foarte mare la rupere. Denumirea colectiei nu este intamplatoare. Ca si in cazul diamantelor, puritatea acestui bumbac il detaseaza de orice alte fibre de bumbac din lume, puritate datorata conditiilor climatice perfecte pentru cultivarea lui, din insulele Indiile de Vest din Caraibe. Pentru inceput, aceste adevarate bijuterii, pot fi gasite in magazinele BRAICONF din urmatoarele orase: Bucuresti (Calea Mosilor si Baneasa Shopping City-etajul I), Constanta (Tomis Mall, etajul II), Galati (Winmarkt- Modern Grand Center, etajul I), Iasi (Iulius Mall, etajul II), Timisoara (Iulius Mall, parter).

Asadar, accepta provocarea de a descoperi calitatea absoluta BRAICONF!

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Accepta provocarea BRAICONF : Calitatea Absoluta!).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!