Editorial
Al cui va fi viitorul?
Autor:Sergiu COSTACHE, Preşedinte şi Adriana PANCIU, CEO, MediaXPRIMM

“In pofida dificultatilor din acest moment Europa Centrala si de Est va fi regiunea care va alimenta cresterea economica pentru Europa”, previziona zilele trecute prestigiosul ziarul britanic Financial Times.

Poate ca nu e lipsit de semnificatie faptul ca cea de a XV-a Editie a FIAR - Forumul International Asigurari-Reasigurari are loc chiar in momentul raportarii primei cresteri trimestriale a pietei romanesti de asigurari dupa trei ani de scaderi consecutive.

In ceea ce priveste continutul stiintific, in cadrul editiei 2012 vor avea loc sase conferinte majore, cu vorbitori semnificativi, pe tema brokerajului, a asigurarilor auto, a celor de viata si sanatate, a riscurilor catastrofale, a pietelor internationale si a pensiilor private.

De remarcat si pentru acest an diversitatea tarilor prezente, numarul semnificativ de lideri si specialisti confirmati si faptul ca la fiecare dintre zilele lucrarilor vor fi prezenti intre 120 si 250 de participanti.

Ca noutati editoriale, am remarca trei: lansarea celei de a sasea editii a XPRIMM Insurance Report, prezentand acum 32 de tari, noul numar al Revistei PRIMM si aparitia trimestrialului INSURANCE Profile continand rezultatele primelor trei luni din 2012.

Cei ramasi la birouri, in fata calculatoarelor, vor putea urmari zilnic, in direct la XPRIMM.tv, debuturile tuturor conferintelor si numeroasele talkshow-uri pe teme de actualitate.

Ar fi de subliniat si faptul ca prin editia 2012 a FIAR, Romania isi consolideaza statutul de tara organizatoare a celui mai longeviv si mai cunoscut eveniment dedicat asigurarilor din Europa Centrala, de Est si de Sud-Est, Rusiei si tarilor CSI.

Multumind tuturor celor care sustin acest eveniment, va invitam sa descoperiti si restul detaliilor pe www.fiar.ro.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Al cui va fi viitorul? ).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!