Cariere
Alina ENACHE Director al Direcției Resurse Umane OMNIASIG VIG
Marti, 01 Septembrie 2015

OMNIASIG Vienna Insurance Group a anunțat că Alina ENACHE a preluat poziția de Director al Direcției Resurse Umane în cadrul asigurătorului. Alina ENACHE provine din domeniul bancar, are 34 de ani şi peste 10 ani de experiență în HR.

Indiferent de tipul de business, în contextul economic actual, HR-ul coordonează însăşi inima şi motorul companiei: echipa, oamenii. În aceste condiții, prin funcția pe care am preluat-o recent în cadrul OMNIASIG, voi cultiva o cultură organizațională bazată pe performanță şi încredere, având la bază modul de viață ce caracterizează compania şi felul în care oamenii se raportează la locul lor de muncă. Fără toate acestea, orice companie este doar un nume pe o hârtie şi un sediu pe o stradă, a declarat Alina ENACHE.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Alina ENACHE Director al Direcției Resurse Umane OMNIASIG VIG).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!