Evenimente
ALLIANZ-ŢIRIAC a asigurat Teatrul Naţional din Bucureşti
Marti, 15 Decembrie 2015

23 noiembrie 2015

ALLIANZ-ŢIRIAC a asigurat, sub formă de sponsorizare, clădirea Teatrului Naţional „I.L. Caragiale" din Bucureşti (TNB). Poliţa emisă pe o  perioadă de 12 luni oferă protecţie de tip „toate riscurile"- de la cutremur, inundaţie sau incendiu, până la furt sau vandalism - pentru o  sumă asigurată de peste 91 milioane euro. Din 2014, ALLIANZŢIRIAC Asigurări protejează şi bunurile TNB - de la echipamente  tehnologice (maşini, utilaje şi instalaţii), mobilier şi obiecte de inventar, inclusiv decoruri.

După patru ani şi jumătate, clădirea refăcută a Teatrului Naţional, însumând o suprafaţă construită de 15.000 mp, s-a transformat într-un templu modern al artelor spectacolului, nu doar frumos, ci şi sigur, care corespunde standardelor europene în vigoare (...). S-a  reconfigurat întregul teatru, a fost consolidat, înfrumuseţat, a căpătat săli noi, a scăpat de vechea faţadă, a declarat Ion CARAMITRU,  Managerul Teatrului Naţional „I.L.Caragiale" din Bucureşti

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (ALLIANZ-ŢIRIAC a asigurat Teatrul Naţional din Bucureşti).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!