Cariere
Andreea ȚIGĂU, Specialist Subscriere Asigurări Răspunderi, CertAsig
Joi, 15 Septembrie 2016

În luna iunie 2016, Andreea ȚIGĂU s-a alăturat echipei CertAsig în calitate de Specialist Subscriere Asigurări Răspunderi, raportând direct către Valentin ENESCU, Șef Serviciu Răspunderi. Andreea ȚIGĂU are o experiență de peste 10 ani pe subscriere, dezvoltare de produse de asigurare, precum și pe administrare de daune.
Mă bucur că m-am alăturat unei echipe de profesioniști care a reușit să dezvolte simțitor portofoliul de produse non-auto în ultimii 5 ani. Volumul primelor subscrise a înregistrat o creștere anuală de aproape 20%, ceea ce este o realizare remarcabilă luând în considerare trendul descendent al primelor pe întreaga piață a Asigurărilor de Răspunderi din ultimii ani. (...) Sunt încrezătoare că voi putea să-mi folosesc abilitățile pentru a continua această evoluție pozitivă, a menționat Andreea ȚIGĂU.
Andreea ȚIGĂU este licențiată în domeniul economic în cadrul Academiei de Studii Economice din București - Facultatea de Management, în Administrație Publică (Universitatea din București) și în studii juridice (Facultatea de Drept, Universitatea Nicolae TITULESCU). De asemenea, a obținut și o diplomă de master în Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul ASE București.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Andreea ȚIGĂU, Specialist Subscriere Asigurări Răspunderi, CertAsig).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!