Evenimente
AON a premiat cea mai flexibilă companie de asigurări
Luni, 02 Noiembrie 2015

15 octombrie 2015

Ca în fiecare an, cu prilejul evenimentul AON Cocktail Party, brokerul AON România sărbătoreşte colaborarea cu partenerii săi din piaţa de  sigurare. În cadrul acestei reuniuni, brokerul acordă premiul pentru cel mai flexibil asigurător companiei care s-a remarcat, de-a  lungul anului, printr-o atitudine profesională deosebită.

Premiul pentru cel mai flexibil asigurător a fost acordat, anul acesta, companiei UNIQA Asigurări. În plus, în premieră, AON România a  acordat un al doilea premiu, cel pentru Parteneriat, companiei METROPOLITAN Life.

Criteriile acordării premiului au inclus deschiderea şi  disponibilitatea cu care partenerii răspund solicitărilor de a furniza soluţii customizate, expertiza tehnică, viteza de reacţie, abordarea,  diligenţa personalului şi acurateţea emiterii documentelor, gradul de inovaţie al produselor şi deschiderea către soluţii inovative şi proiecte  speciale, precum şi serviciile after sales (în special daune, dar şi plata comisioane, rapoarte etc.).

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (AON a premiat cea mai flexibilă companie de asigurări).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!