Evenimente
ASIFEST 2016: Obiceiuri şi tradiţii de Crăciun
Luni, 16 Ianuarie 2017

9 decembrie 2016

Compania ASISOFT a organizat, pe data de 9 decembrie, evenimentul său tradiţional - ASIFEST 2016, dedicat partenerilor şi colaboratorilor din piaţa locală de asigurări. Evenimentul a promovat obiceiurile şi tradiţiile romaneşti din preajma Sărbătorilor de Iarnă.

Ediţia din acest an s-a desfăşurat la Clubul Diplomatic din Bucureşti, fiind prezenţi reprezentanţi ai companiilor din piaţa de profil, precum şi din domeniile conexe. Obiceiurile româneşti de sărbători, dar şi colindele şi mâncărurile tradiţionale oferite au creat o atmosferă specială, transformând ASIFEST într-un eveniment tradiţional.

Reprezentanţii companiei au prezentat, în cadrul informal, situaţia şi rezultatele anului 2016, precum şi obiectivele pentru 2017.

În ultimii 6 ani, ASISOFT s-a implicat cu experienţă şi expertiza sa în domeniul auto, asigurări, juridic, comerţ electronic şi prelucrare date/baze de date.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (ASIFEST 2016: Obiceiuri şi tradiţii de Crăciun).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!