Evenimente

ASIROM VIG a anunţat rezultatele pe 2016 şi obiectivele acestui an

Miercuri, 31 Mai 2017

19 aprilie 2017

ASIROM Vienna Insurance Group a înregistrat anul trecut un profit de 3,93 milioane lei (conform IFRS, înainte de taxe), faţă de o pierdere de 25,9 milioane lei în 2015, şi un volum al veniturilor din prime la nivel agregat (asigurări generale şi asigurări de viaţă) de 1,07 miliarde lei, în creştere cu 45% faţă de anul anterior, a anunţat compania într-o conferinţă de presă.

Volumul primelor de asigurări generale ale ASIROM VIG a crescut cu 50% în 2016 faţă de 2015, în timp ce asigurările de viaţă au avansat cu 13%. La finalul anului trecut, portofoliul ASIROM VIG era compus din asigurări generale - 89% şi asigurări de viaţă - 11%. Totodată, poliţele de asigurare RCA au reprezentat 64% din total portofoliu.

Juraj LELKES, CEO, ASIROM VIG, a declarat că societatea are trei mari obiective pentru 2017: strategie axată pe satisfacţia clienţilor, sustenabilitate într-o piaţă estimată să scadă şi continuarea evoluţiei ascendente din 2016. Vom menţine evoluţia pozitivă şi în 2017 şi vom continua să fim un partener de încredere pentru clienţii noştri, atât în acest an, cât şi în anii următori, a precizat acesta.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (ASIROM VIG a anunţat rezultatele pe 2016 şi obiectivele acestui an).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: