Evenimente
BCR Asigurări de Viață VIG a sponsorizat Concursul 'Mihail Jora'
Marti, 25 Aprilie 2017

27 martie 2017

BCR Asigurări de Viață VIG a fost, pentru al doilea an, sponsor al Concursului Național de Compoziție și Interpretare Muzicală „Mihail Jora”, unul dintre cele mai longevive concursuri muzicale, care a reunit, timp de două decenii şi jumătate, tineri aspiranți la performanță în arta interpretativă. Gala laureaților Concursului „Mihail Jora” a avut loc în data de 27 martie 2017, la Sala Mare a Ateneului Român din București, și a avut ca invitați personalități din diverse domenii: business, cultură, din mediul academic, ambasadori și muzicieni, înalte oficialități.

În cadrul ceremoniei, publicul a avut ocazia să-i asculte pe câștigătorii Premiilor I pentru secțiunile Canto, Pian, Vioară și Violoncel, precum și lucrarea câștigătoare de la secțiunea Compoziție, care a fost interpretată de Ansamblul PROFIL, dirijat de Alexandru PETROVICI.

Concursul Național de Compoziție și Interpretare Muzicală „Mihail Jora” – Editia a XXVII-a a avut loc la București, în perioada 11 - 25 martie, și a cuprins cinci secțiuni – patru de interpretare (Canto, Pian, Vioară, Violoncel) și una de Compoziție muzicală.

Concursul are ca obiective principale promovarea și lansarea în cariera artistică a celor mai valoroase talente și, totodată, o mai cuprinzătoare cunoaștere – în rândul interpreților, dar și a publicului – a creației componistice naționale, cu o atenție deosebită pentru opera lui Mihail Jora, eminentă personalitate din istoria muzicii românești.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (BCR Asigurări de Viață VIG a sponsorizat Concursul 'Mihail Jora').

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!