Evenimente

BCR Asigurări de Viaţă VIG susține dezvoltarea poliţelor de sănătate

Miercuri, 31 Mai 2017

27 aprilie 2017

Companiile de asigurări de sănătate trebuie să aibă un rol mai important în cadrul sistemului sanitar din România - acesta a fost unul dintre principalele mesaje desprinse din conferinţa organizată pe tema asigurărilor private de sănătate din România, al cărei principal susţinător a fost compania BCR Asigurări de Viaţă VIG.

Prezent la eveniment, Sorin MITITELU, Preşedinte Directorat, BCR Asigurări de Viaţă VIENNA Insurance Group, a susţinut o prezentare referitoare la finanţarea şi guvernanța sistemului de asigurări de sănătate din România. Dacă sistemul sanitar românesc ar funcţiona aşa cum ar trebui, nu ar mai fi necesară nicio formă de plată suplimentară. În acest moment, plăţile din sistemul nostru medical sunt reprezentate de plăţi directe, la care se adaugă impozitele, contribuţiile sociale, primele de asigurare şi abonamentele medicale, a declarat acesta.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (BCR Asigurări de Viaţă VIG susține dezvoltarea poliţelor de sănătate).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: