Editorial
Ce nu ştii sau nu înţelegi... nu cumperi

 

Nu trebuie să fii geniu al marketingului ca să ştii că un client cumpără DOAR produsele sau serviciile despre a căror existenţă ŞTIE şi a căror utilitate o ÎNŢELEGE.

Pornind de la această observaţie, Grupul XPRIMM a conceput şi a lansat, începând cu iulie 2009, două noi tipuri de proiecte pentru INFORMAREA PUBLICULUI LARG – site-urile tematice şi Campaniile Naţionale de Informare.

Ambele iniţiative au vizat cele două aspecte fundamentale semnalate mai sus - acelea că, pentru a cumpăra asigurări necesare şi utile lui, publicul trebuie, mai întâi, SĂ AFLE şi, mai apoi, SĂ ÎNŢELEAGĂ.

În cadrul primului proiect, am creat şi am lansat site-urile constatulamiabil.ro, asigurarealocuintelor.ro, asigurareamasinilor.ro şi asigurariledeviata.ro. Curând li se va alătura asigurariledesanatate.ro, iar lista surselor va continua.

În cadrul celui de al doilea, am derulat patru mari Campanii directe de informare, prin care mai multe milioane de broşuri au ajuns în mâinile românilor: "Ce faci în caz de accident?", "Siguranţa Casei Tale", "Ghidul asigurărilor auto" şi "O Vacanţă Asigurată".

După cum spunea o vorbă înţeleaptă din bătrâni "Lucrurile pe care nu le ştii, nu te dor", dar... "nici nu le cumperi", am adăuga noi.

PS: Dorim să mulţumim, aici, reprezentanţilor industriei de profil - CSA, asigurătorilor şi brokerilor care au sprijinit direct aceste proiecte destinate creşterii gradului de CUNOAŞTERE şi ÎNŢELEGERE a publicului larg. 


 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Ce nu ştii sau nu înţelegi... nu cumperi).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!