Asigurări
Cea mai aşteptată Gală!
Autor:Alex Roșca
Luni, 15 Aprilie 2013

13 ediţii au creat o tradiţie. Tradiţia este garanţia recunoaşterii şi recompenselor de care se bucură domeniul asigurărilor cu ocazia Galei Premiilor acordate de Revista PRIMM Asigurări & Pensii. 13 ani au trecut de când performanţele asigurătorilor erau valorizate pentru prima oară.  În tot acest timp, evenimentul a devenit cel mai aşteptat moment al anului pentru industria locală a asigurărilor.

Sub semnul norocos al cifrei 13, Gala Premiilor din 2013 a devenit, cel mai aşteptat moment al anului pentru companiile româneşti de asigurări. Succesul evenimentului a fost certificat de lista de aşteptare consistentă a celor care ar fi dorit să participe dar nu au reuşit „să prindă” unul dintre cele aproape 400 de locuri reprezentând tot atâţia invitaţi, lideri şi specialişti din asigurări, pensii private şi domeniile conexe ce s-au reunit la Sala ATLAS a Hotelului RADISSON din Bucureşti.
Marele Premiu, Compania Anului în Asigurări a fost acordat ALLIANZ-ŢIRIAC  pentru promovarea, pe parcursul anului 2012, a unor standarde ridicate în privinţa produselor şi serviciilor, ca apreciere a performanţei companiei, a faptului că reprezintă un model de dezvoltare pentru societățile din piaţa asigurărilor. ALLIANZ-ŢIRIAC s-a remarcat şi printr-o serie de demersuri şi investiţii menite să faciliteze accesul clienţilor la serviciile oferite de companie şi a demonstrat că unele dintre ingredientele succesului pe piaţa de asigurări le reprezintă grija permanentă faţă de calitatea serviciilor oferite clientului şi investiţia permanentă în noile tehnologii.
Marile premii acordate asigurătorilor români au fost completate de Compania Anului pe segmentul Asigurărilor Generale: OMNIASIG VIG, în timp ce, pentru al patrulea an consecutiv, BCR Asigurări de Viaţă VIG a obţinut premiul Compania Anului  pe segmentul Asigurărilor de Viaţă.

Premiul Special Managerul Anului i-a fost decernat în acest an Marianei DIACONESCU, Preşedinte Directorat, ASIROM VIG.
La categoria premiilor acrodate Companiilor de Asigurări premiul pentru Excelenţă i-a revenit ASIROM VIG, în timp ce ASTRA Asigurări a primit PREMIUL PENTRU DINAMISM, ca o recunoaştere a evoluţiei în volum a realizărilor companiei.
În ceea ce priveşte Calitatea Serviciilor, GENERALI Asigurări pe segmentul asigurărilor generale, respectiv ING Asigurări de Viaţă, pe segmentul asigurărilor life, sunt companiile distinse cu trofeul ce recompensează serviciile de calitate acordate clienţilor.
Trofeul PRIMM a fost decernat în acest an companiei UNIQA Asigurări, în vreme ce produsele anului au fost desemnate Asigurarea de locuinţă cu autoconstatare, produs din categoria Asigurărilor Generale dezvoltat de GROUPAMA Asigurări, iar pe segmentul asigurărilor de viaţă, METROPOLITAN Life a obţinut distincţia amintită pentru produsul Viitor MET.
Chiar dacă, la mijlocul lunii februarie, au avut un eveniment dedicat acestui segment, in cadrul Premiilor brokerilor de asigurare, companiile de brokeraj au fost onorate si in cadrul celei de a XIII-a Ediţii a Galei Premiilor Pieţei Asigurărilor. SAFETY Broker a fost desemnat Brokerul Anului, ca o recunoaştere a evoluţiei remacabile a primelor intermediate pe parcursul anului precedent şi, nu în ultimul rând, pentru realizarea celui mai mare volum al veniturilor din activitatea de brokeraj pe parcursul anului 2012.
MARSH România şi-a adjudecat Premiul Special pentru Calitatea Serviciilor, iar OTTO Broker a fost desemnată Compania de brokeraj preferată de asigurători,in timp ce Cristian BĂLĂNICĂ, Director General al PIRAEUS Insurance Broker, a întrunit cele mai multe voturi din partea companiilor de asigurări ca fiind reprezentantul companiilor de brokeraj cu care au cea mai bună colaborare.
Lista premiilor speciale a continuat cu: GOTHAER, desemnat INVESTITORUL ANULUI, pentru cea mai importantă tranzacţie care s-a realizat recent în piaţa de asigurări; CERTASIG, care după 10 ani de activitate a fost recompensată cu Premiul Special pentru Tradiţie şi Stabilitate; CREDIT EUROPE Asigurări a fost distinsă cu Premiul Special pentru Dezvoltare Durabilă.
Bogdana LOŞONŢI, Director General Adjunct la EFG Eurolife, alături de Georgi MARKOV, CFO, EUROINS Insurance Group, au fost desemnaţi Tineri Lideri de Succes, în timp ce Tinerii Profesionişti de Succes au fost: Natalia MAN, Reinsurance Specialist, PAID, alături de Georgiana MIRON, Director, Divizia de Marketing şi Comunicare, GROUPAMA Asigurări.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Cea mai aşteptată Gală!).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!