Evenimente
CERTASIG: Am plătit daune în valoare de 25 milioane euro
Luni, 08 August 2016

23 iunie 2016

Deținem CERTASIG de 9 ani deja - când am cumpărat compania, aveam prime brute subscrise de circa 2 milioane lei, iar acum au ajuns la circa 70 milioane lei. Când ne gândim că nu subscriem asigurări auto, ci activăm doar pe segmentul claselor comerciale, ne dăm seama că este o realizare extraordinară și sunt foarte mândru de echipă pentru aceste reușite, a declarat Nigel WILLIAMS, Chairman of the Board, CERTASIG Holdings, cu prilejul CERTASIG Summer Cocktail Party.
Evenimentul, care a avut loc pe 23 iunie a.c., în București, a reunit atât membrii echipei CERTASIG, cât și partenerii și colaboratorii companiei din piața de profil, inclusiv reprezentanți ai brokerilor de asigurare, care constituie partenerii tradiționali ai CERTASIG.
(...) Contextul din piață nu a fost unul ușor, aproximativ 40-45% din business-ul nostru fiind reprezentat de produsele de pe segmentul construcții, unde au fost mai puține proiecte și suma asigurată medie a fost mai mică, respectiv primele brute subscrise au fost mai mici, a precizat James GRINDLEY, CEO, CERTASIG. Pe de altă parte, primele brute subscrise pe segmentul de răspundere civilă au crescut cu 25% - acestea reprezintă acum 15% din portofoliul nostru, a adăugat acesta.
 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (CERTASIG: Am plătit daune în valoare de 25 milioane euro).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!