Evenimente
CertAsig – Media Breakfast
Miercuri, 31 Mai 2017

27 aprilie 2017

Asigurătorul corporate CertAsig a organizat o întâlnire cu presa economică, în cadrul căreia a prezentat rezultatele companiei din primele trei luni ale acestui an şi obiectivele întregului an. Astfel, James GRINDLEY, CEO-ul CertAsig, estimează că valoarea primelor brute subscrise va creşte în 2017 până la aproximativ 17 milioane euro, comparativ cu 13,5 milioane euro în anul precedent.

Încă din primele trei luni ale acestui an, subscrierile au avansat cu 6%, la 3,3 milioane euro, faţă de 3,1 milioane euro în T1 2016. În topul poliţelor subscrise de CertAsig s-au numărat asigurări de bunuri, aviaţie şi tehnice, compania accelerându-şi atât diversificarea portofoliului de produse, cât şi extinderea geografică.

Printre asigurările pe care compania le-a lansat recent şi care au potenţial mare de dezvoltare, pe lângă cele de garanţii, se numără: asigurările de drone, asigurările pentru păduri, asigurările cyber (acoperă riscurile atacurilor cibernetice), dar şi clauzele de terorism pe care companiile le pot adăuga altor asigurări.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (CertAsig – Media Breakfast).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Alexandra SMEDOIU: Economisirea inseamna responsabilitate fata de noi si generatiile viitoare

Alexandra SMEDOIU - Vicepresedinte CFA Society Romania si Partener Deloitte
Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!