Evenimente
CertAsig a organizat „CertAsig Annual Marine and Aviation Cocktail”
Luni, 02 Noiembrie 2015

4 noiembrie 2015

MILLENIUM Insurance Broker (MIB) unul dintre liderii pieței de profil își arată întreaga disponibilitate și grijă faţă de oamenii care au  nevoie de ajutor şi, într-un gest umanitar, a sprijinit persoanele aflate în întreţinere la Valea Screzii.

Reprezentanții companieie au livrat în data de 4 noiembrie un prim transport de 2.000 de pâini către această comunitate, urmând să trimită  alte trei transporturi, la o distanţă de două săptămâni. „Este doar un gest făcut din inimă şi primit cu recunoștință”, a declarat Ştefan  RIGOREANU, CEO.

MILLENIUM Insurance Broker este unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare independenţi de pe piaţa locală.  Compania a intermediat prime în valoare de 10,51 milioane euro în primele 6 luni din 2015, în creştere nominală cu 16,38% faţă de  aceeaşi perioadă din 2014.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (CertAsig a organizat „CertAsig Annual Marine and Aviation Cocktail”).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!