Evenimente
CFA Forecast Dinner 2017
Miercuri, 31 Mai 2017

11 aprilie 2017

Specialiştii din domeniul financiar s-au reunit, în luna aprilie a.c., în cadrul evenimentului CFA Forecast Dinner 2017, având ca punct central de interes dezbaterea perspectivelor de evoluție a economiei românești în acest an.

Discuţiile s-au concentrat asupra oportunităților oferite de evoluția economică, precum și asupra riscurilor generate de gradul ridicat de incertitudine atât la nivel local - în ceea ce privește politicile macroeconomice, cât și la nivel regional și global – cu privire la factorii geopolitici: Trumponomics, BREXIT, proiectul de reformare a Uniunii Europene.

Printre cei care au luat cuvântul în cadrul reuniunii s-au numărat Adrian CODIRLAȘU, Preşedinte CFA România, şi Mișu NEGRIȚOIU, Președinte, Autoritatea de Supraveghere Financiară.

De asemenea, CFA România a avut ca vorbitori în sesiunea interactivă a evenimentului pe Ionuț DUMITRU, Preşedinte, Consiliul Fiscal, Dragoș NEACȘU, CEO, ERSTE Asset Management, Cristian POPA, fost Vice Guvernator BNR.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (CFA Forecast Dinner 2017).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Alexandra SMEDOIU: Economisirea inseamna responsabilitate fata de noi si generatiile viitoare

Alexandra SMEDOIU - Vicepresedinte CFA Society Romania si Partener Deloitte
Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!