Cariere
Christian BRANDSTETTER, Președinte Directorat, ASIROM Vienna Insurance Group
Vineri, 01 Mai 2015

La începutul lunii mai, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat numirea lui Christian BRANDSTETTER în calitate de Membru și Președinte al Directoratului societății Asigurarea Românească - ASIROM VIENNA Insurance Group S.A.
Christian BRANDSTETTER are o vastă experiență în sectorul asigurărilor, ocupând poziții de conducere în cadrul VIENNA Insurance Group începând cu anul 1992. Acesta a fost Director în Consiliul de Administrație al grupul austriac din 2000 și până la finalul anului 2006. Ulterior, Christian BRANDSTETTER s-a ocupat de proiectele de dezvoltare ale VIG pe noi piețe din regiunea Europei Centrale și de Est.
VIENNA Insurance Group a anunțat un profit cumulat de 6 milioane euro pentru cele trei companii pe care le deține în România, OMNIASIG, ASIROM și BCR Asigurări de Viață, după ce, în 2013, raportase o pierdere totală de 98,7 milioane euro.
Primele brute subscrise s-au cifrat la 339,7 milioane de euro, în scădere cu 6,1 punte procentuale față de anul 2013 (361,8 milioane euro). Pe linia de asigurări generale, VIG a raportat afaceri totale de 285,3 milioane euro, mai puțin cu 4,9% decât în 2013, în timp ce sectorul life a consemnat, de asemenea, o depreciere de 12,1% față de același an de referință, ajungând la 54,4 milioane euro.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Christian BRANDSTETTER, Președinte Directorat, ASIROM Vienna Insurance Group).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!