Editorial
Comozi, inconștienți și... nepregătiți... pe proprie răspundere!
Luni, 02 Noiembrie 2015

Moto:
Ție sigur nu ți se poate întâmpla nimic!
Te-ai întrebat vreodată ce li s-ar putea întâmpla altora din cauza ta?

Suntem o țară optimistă, în care credem că nimic rău nu se poate întâmpla nouă, dar în care e bine să fii acoperit de hârtii.

Se crede că avem nevoie de RCA ca să circulam... nu ca să-i protejăm pe alții și ne asigurăm locuința doar pentru că e obligatoriu.

Avem nevoie de hârtii ca sa funcționăm. Bifăm scriptic norme PSI, doar ca să nu fim amendați în cazul unui control... nu pentru că astfel de proceduri ne-ar putea salva viața la un moment dat.

Dacă ne trece prin cap că avem nevoie și de o asigurare: completăm pe proprie răspundere un chestionar în fața vânzătorului de asigurări... plătim prima și continuăm cu incredere că nu o să ni se întâmple tocmai nouă.

Iar dacă se întâmplă un eveniment nefericit, putem avea surpriza să nu fim acoperiți. Nu pentru că era vreo excludere neexplicată... ci pentru că cine știe cum poate fi interpretat chestionarul completat pe propria răspundere și fără o inspecție de risc la încheierea poliței.

Evenimentul tragic de la COLECTIV este un produs al sistemului, un sistem din care facem parte, un sistem format din oameni comozi, inconștienți, nepregătiți unii dintre ei... corupți.

Deocamdată atât. Pornind de-aici, ar trebui să ne întrebăm cu toții cum resetăm totul! Ar trebui să ne întrebăm cam câte dintre polițele property sunt dublate de o inspecție de risc? Și cum ar fi din perspectiva prevenției dacă n-am mai încheia asigurări doar în spatele unui birou... pe propria răspundere a clientului...

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Comozi, inconștienți și... nepregătiți... pe proprie răspundere!).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!