Evenimente
Conferinţa ALB - România, pe agenda lunii noiembrie a profesioniştilor din domeniul financiar
Luni, 02 Noiembrie 2015

19 noiembrie 2015, Bucureşti

Conferinţa Naţională ALB România, un eveniment reprezentativ pentru domeniul financiar-nebancar, ajuns la ediţia a XI-a, s-a desfăşurat pe 19 noiembrie a.c. sub titlul "Viitorul serviciilor financiare la confluenţa tehnologiilor inteligente cu creditarea responsabilă", la Hotelul INTERCONTINENTAL din Bucureşti.

Programul Conferinţei a inclus o sesiune plenară, precum şi două grupuri de lucru desfăşurate în paralel: "Leasingul financiar si  operational dincolo de criza si cu un pas spre viitor", respectiv "Creditul de consum, de la bune practici la dependenta de tehnologie si  conformare prudentiala". Printre temele principale de dezbatere din cadrul sesiunii plenare s-au numărat stadiul actual al pieţei instituţiilor financiare, leasing-ul financiar şi creditul de consum, noul Cod Fiscal şi de procedură fiscală, mediul concurenţial şi  digitalizarea serviciilor financiare.

Conferinta a fost organizată de DIPLOMAT CONSULT, cu sprijinul Media XPRIMM. Evenimentul a fost  realizat cu sprijinul Partenerului Tehnologic MICROSOFT, al Partenerilor Silver CETELEM, UniCredit Leasing, RAIFFEISEN Leasing, precum şi  al Partenerului Special SOFTWARE FORWARD, dar şi al Partenerilor Tradiţionali BCR Leasing, UniCredit Consumer Financing şi GARANTI  Leasing. De asemenea, ERB Retail Services, GrECo JLT şi AVESTIS au sprijinit conferinţa în calitate de Parteneri.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Conferinţa ALB - România, pe agenda lunii noiembrie a profesioniştilor din domeniul financiar).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!