Evenimente
Conferinţa de vânzări şi management CAA
Marti, 25 Aprilie 2017

31 martie - 2 aprilie 2017

Consultant AA a organizat cea de a V-a Conferinţă de vânzări şi management, la care au participat cei mai importanţi parteneri. Totodată, a fost marcată şi lansarea parteneriatului cu Eduard LEOVEANU, specialist în coaching şi dezvoltare personală, elemente pe care CAA pune accent.

În cadrul Conferinţei s-au analizat rezultatele anului 2016, s-au premiat top performerii companiei, am prezentat strategia pentru 2017 şi, desigur, am profitat de faptul că ne-am reunit pentru a ne relaxa prin diverse activităţi, a declarat Otilia MIHAI, Director General, Consultant AA Broker de Asigurare. Cele mai bune realizări au fost înregistrate de către: Gheorghe MALIȚA (sucursala Timişoara), Gabriel PETCU (sucursala Braşov) și Puiu NICOLAE (sucursala Craiova). Premiile speciale au fost primite de către Cristian ZEVEDEI, Bucureşti – cel mai echilibrat portofoliu și Cecilia BODONI, Baia Mare - realizări pe segmentul corporate.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Conferinţa de vânzări şi management CAA).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!