Cariere
Cornel COCA-CONSTANTINESCU, Prim-vicepreşedinte Autoritatea de Supraveghere Financiară
Luni, 03 Noiembrie 2014
Cornel COCA-CONSTANTINESCU, Prim-vicepreşedinte Autoritatea de Supraveghere Financiară

La sfârşitul lunii septembrie, plenul reunit al Parlamentului României l-a validat pe Cornel COCA-CONSTANTINESCU în funcţia de Prim-vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, acesta preluând locul rămas vacant după ce Daniel DĂIANU a devenit Membru al Consiliului de Administraţie al BNR.
Cornel COCA-CONSTANTINESCU este absolvent al Facultăţii de Finanţe, Bănci şi Burse de valori din Bucureşti şi Doctor în ştiinţe economice. De asemenea, a absolvit mai multe cursuri postuniversitare în domeniul financiar-bancar şi este Membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România. De-a lungul carierei sale, a ocupat importante funcţii de conducere, precum: Vicepreşedinte al Consiliului CSA, Director General al MKB Romexterra Leasing, Preşedinte al Asociaţiei Societăţilor de Leasing din România (ASLR) şi Membru în Consiliul de Administraţie al MKB Romexterra Bank.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Cornel COCA-CONSTANTINESCU, Prim-vicepreşedinte Autoritatea de Supraveghere Financiară).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!