Cariere
Cornelia COMAN CEO Nationale-Nederlanden Spania
Luni, 02 Mai 2016

CEO al NN România în perioada 2008-2012, Cornelia COMAN a fost numită în funcția de CEO al Nationale-Nederlanden Spania, mandatul ei urmând să înceapă de la 1 iulie 2016.
Am primit cu mult entuziasm și încredere noul rol din cadrul NN Group. (…) Voi avea oportunitatea să dezvolt în continuare operațiunile NN într-o piață dinamică și matură a asigurărilor de viață,  cum este Spania, a declarat Cornelia COMAN.
Noul CEO Nationale-Nederlanden Spania are o experiență de aproape două decenii în industria asigurărilor de viață. În ultimii patru ani, Cornelia COMAN a ocupat poziția de CEO al NN Ungaria, iar anterior a condus NN Asigurări de Viață România (fosta ING Asigurări de Viață).
Cornelia COMAN și-a început cariera în cadrul NN Asigurări de Viață România în anul 1998, în poziția de Actuar, și a fost promovată Actuar-șef trei ani mai târziu. Din 2006, ea a ocupat poziția de Director General Adjunct al NN Asigurări de Viață, fiind numită CEO al companiei în 2008. 
 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Cornelia COMAN CEO Nationale-Nederlanden Spania).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!