Cariere
Cosmin ANGHELUȚĂ Director Executiv Vânzări Gothaer Asigurări Reasigurări
Luni, 02 Februarie 2015

Începând cu luna februarie a acestui an, Cosmin ANGHELUȚĂ ocupă funcția de Director Executiv Vânzări al companiei Gothaer Asigurări Reasigurări, activitatea sa fiind concentrată către vânzările prin intermediul brokerilor.
Obiectivele acestuia sunt reprezentate de atingerea target-urilor companiei în ceea ce privește valoarea, calitatea și profitabilitatea portofoliului intermediat, colaborând cu întreaga echipă de vânzări în realizarea acestora. Cosmin ANGHELUȚĂ raportează direct Ancăi BĂBĂNEAȚĂ, Director General al companiei, și are în subordine echipa Direcției Vânzări Brokeri din sediul central.
Cu o experiență de peste 15 ani în piața românească de asigurări, Cosmin ANGHELUȚĂ este cunoscut ca un profesionist în gestionarea relațiilor cu intermediarii în asigurări, cariera sa fiind construită în cadrul unor importante companii din domeniu.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Cosmin ANGHELUȚĂ Director Executiv Vânzări Gothaer Asigurări Reasigurări).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!