LifeStyle
CREAŢII STATEMENT by Christina ANDREI
Vineri, 06 Martie 2015

Volane reinventate, lungimi senzuale şi pălării atemporale -  iată doar câteva dintre elementele care şi-au pus amprenta, ca părţi ale unui întreg,  asupra ţinutelor semnate de designerul Christina ANDREI, şi prezentate în cadrul Premiilor Brokerilor de Asigurare. Propunerile ultracool pentru ţinutele de seară ale Christinei ANDREI ţin de spectacol, o reprezentaţie  care îmbină trenduri, efectul fiind unul plin de romantism şi ultrafeminism.
Sintetizând, o explozie de energie care aduce mister şi glamour.
Designerul a mizat pe clasicele culori roșu şi negru, ca simboluri ale senzualităţii, şi s-a dedicat detaliilor minuţioase şi broderiilor delicate. Ţinutele înnobilează silueta şi o pun în valoare prin legendarul cordon negru, iar accentul se deplasează spre delicateţe şi spre o feminitate impregnată de eleganţă şi graţie.

Am creat acest univers pentru voi, în dorinţa de a fi tot timpul unice, mărturiseşte Christina,  designerul care şi-a propus să creeze ţinute de o feminitate apropiată rigorilor artei,  tentată fiind să transforme chic-ul inefabil în detaliul de neuitat al unei prezenţe delicate şi puternice.
În universul designerului, un element inedit şi definitoriu îl deţin pălăriile, accesoriu hot în 2015. Simbol al eleganţei în cheie clasică,  acest accesoriu vestimentar  îşi lasă amprenta fermecătoare asupra detaliilor creative, introducându-ne în magia poveştii.  O ţinută all black, la care adaugi un mic accent flashy, cum ar fi o pălărie, şi poţi trece, instantaneu, de la statutul de „neobservată” la „toate privirile sunt aţintite asupră-mi”.

În atelierul nostru orice vis poate deveni realitate. De ce să nu purtăm haine unicat? De ce să nu fim invidiate şi în ceea ce priveşte moda? În atelierul nostru îmbinăm calitatea, stilul, rafinamentul şi originalitatea,  după gustul fiecărei persoane.  Oricare dintre creaţiile noastre are povestea ei, povestea ta. Hai sa creăm o poveste împreună! -  este deviza şi totodată invitaţia pe care designerul o lansează către public.
Christina ANDREI mărturiseşte că,  deseori, are senzaţia că urmează să afle şi mai multe despre ea, să se redescopere, să se dezvolte, animată de pasiunea care o stăpâneşte,  de dorinţa de a ajuta şi de a construi,  astfel încât creaţiile sale – haine sau/şi accesorii – să exprime personalitatea distinctă a fiecărei persoane în parte.

MĂSURĂ pentru MĂSURĂ by FIT DESIGN

I-am admirat dintotdeauna versatilitatea şi am descoperit cu surprindere că îl regăsim din ce în ce mai des printre accesoriile „must” ale sezonului. În secolul trecut, l-am asociat cu imaginile unor personalităţi precum Winston CHURCHILL, Harry TRUMAN sau Albert EINSTEIN, astăzi însă îl regăsim în majoritatea ţinutelor etalate de celebrităţi la evenimentele de gală, şi, tot mai des,  adoptat în ţinutele casual, alături de blugi, cămaşă şi teniși, oferind o notă de prospeţime şi caracter vestimentaţiei.
FITDESIGN, companie cu o mare experienţă în domeniul ţinutelor corporate personalizate şi a designului de profil, ne propune o serie de modele de papioane în culori şi imprimeuri care dau o notă de eleganţă şi de înnobilare vestimentaţiei şi persoanei care a adoptat-o.
Adevărat expert în configurarea celor mai potrivite ţinute, FITDESIGN acordă o atenţie deosebită materialelor, cusăturilor şi modelelor. Fie că este vorba despre cămăşi, cravate, eşarfe sau papioane, produsele FITDESIGN se remarcă prin calitatea ţesăturii şi minuţiozitatea în definitivarea detaliilor.

Cât preţuiesc hainele în afaceri by SARTO made to measure

Ce înseamnă „black tie/white tie”? Care este diferenţa dintre stilul formal şi casual? Cât de lungă trebuie să fie manşeta cămăşii sub sacou? Când porți papion şi când cravată?
Matei LADEA, acționar şi Alexandru DRĂGAN, fondator „SARTO made to measure" au toate aceste răspunsuri.
Cei doi îşi propun nu numai să îmbrace bărbaţii, ci să-i şi consilieze în ceea ce priveşte atât stilul vestimentar,  cât şi  cele mai importante dress code-uri.
SARTO made to measure este un concept-boutique care include servicii de consiliere vestimentară,  cât şi, potrivit măsurilor şi personalităţii clientului, realizarea costumelor, care sunt confecţionate în Italia.  30-40% din costumele vândute în cadrul magazinului sunt pentru ceremonii, restul fiind outfit-uri casual şi business.

COLOR UP your LIFE by  COLOR Tshirts

Trendul tricourilor inscripţionate evoluează de la o zi la alta, iar mesajele sunt din ce în ce mai îndrăzneţe. Un tricou cu model modern, cu un design special şi cu un mesaj discret va fi întotdeauna o idee bună când cauți un cadou… fie el şi un cadou doar pentru tine.
Un t-shirt cu un mesaj inscripţionat poate transforma o ţinută banală într-una de efect. Tricourile cu mesaje sau imprimeuri pot fi purtate nu doar la o plimbare prin parc, ci chiar și la un eveniment monden. Dacă nu există un dress-code strict, oricând putem purta o piesă de acest tip,  acompaniată de o pereche de jeanşi şi un sacou elegant.
Tricourile COLOR Tshirts au prins contur din dorinţa noastră de a avea o viaţă mai plină de culoare şi de a exprima acest lucru prin tot ceea ce ne reprezintă, inclusiv prin vestimentaţia pe care o purtăm, declară cei de la COLOR Tshirts. Aşadar, împrospătați-vă garderoba cu tricourile COLOR Tshirts, după ce v-aţi ales modelele preferate expuse în magazinul COLOR Tshirts, la www.colortricouri.ro. Sunt uşor de comandat şi,  cu siguranţă,  le veţi îndrăgi din prima clipă.

 

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (CREAŢII STATEMENT by Christina ANDREI).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!