Cariere
Cristian BĂLĂNICĂ Director Executiv CAMPION Broker
Luni, 03 Februarie 2014

Cristian BĂLĂNICĂ va prelua funcţia de Director Executiv în cadrul CAMPION Broker, după ce, anterior, a deţinut funcţia de Director General al PIRAEUS Insurance Broker. Experienţa lui Cristian BĂLĂNICĂ de peste 16 ani în domeniul asigurărilor include şi poziţii de conducere în cadrul companiilor UNIQA şi ASIROM.
Sunt foarte încântat de oportunitatea de a mă alătura echipei CAMPION Broker. Am urmărit cu atenţie dezvoltarea sa în ultimii ani, iar evoluţia solidă a echipei a fost un argument hotărâtor în luarea acestei decizii. Clientul şi nevoile sale sunt cele mai importante pentru noi, astfel încât strategiile de dezvoltare ale companiei sau planurile de dezvoltare personală şi profesională a membrilor vor pune mereu accent pe acest aspect. În definitiv, cine nu îşi doreşte să fie CAMPION?, a declarat Cristian BĂLĂNICĂ.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Cristian BĂLĂNICĂ Director Executiv CAMPION Broker).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!