Editorial
Cum va fi în 2012?

FIAR 2011 - o veritabilă platformă de relaţionare, socializare, business şi schimb de cunoştinţe în domeniu - s-a încheiat cu succes. Este momentul în care toţi cei implicaţi în cea mai mare provocare a primăverii asigurărilor - participanţi, parteneri, organizatori - pornesc la un nou drum.

Pentru primii dintre ei - participanţii, perioada care urmează evenimentului este doar… pauza între două ediţii ale FIAR -  adică o perioadă în care se fructifică numeroasele parteneriate stabilite pe parcursul sutelor de întâlniri bilaterale.

Pentru toţi partenerii, vizibilitatea câştigată în calitate de susţinători ai Forumului este doar un moment de început al transformării ei în oportunităţi.

Primii paşi în pregătirea FIAR 2012 au fost deja făcuţi. Ca organizatori, le punem deja la dispoziţie, în toate publicaţiile noastre, Sintezele FIAR 2011, iar pe xprimm.tv - câteva zeci de ore de înregistrări ale conferinţelor, emisiunilor şi interviurilor realizate.

Totodata, vă invităm şi pe Dumneavoastră, cititorii noştri, să faceţi primul pas în pregătirea FIAR 2012 şi să vă notaţi în agendă că Ediţia a XV-a are loc între 21 - 24 mai 2012

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Cum va fi în 2012?).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!