Editorial
Dacă vrei să devii mai PUTERNIC …
Luni, 01 Iulie 2013

… atunci avem o veste mai mult decât bună!
Se spune adesea că “informaţia înseamnă putere”, dar adevărul e că, în plină epocă a internetului, de fapt viteza cu care ai acces la această informaţie înseamnă adevărata putere.
De aceea, începând chiar de azi, prin intermediul InsurancePROFILE Interactiv, veţi avea la dispoziţie oricând doriţi, 24h din 24 şi 365 zile/an, rezultatele complete ale pieţei în orice structură posibilă. Practic, în doar câteva secunde şi click-uri, oricine va putea genera propriile rapoarte, realizate pe baza datelor economico-financiare ale tuturor jucătorilor din piaţa românească de profil, începând din anul 2008.

Veţi găsi astfel, ieftin şi cu mult mai multă uşurinţă, numeroase statistici relevante privind evoluţia pieţei de asigurări din ultimii cinci ani la nivel de trimestru. Datele existente au la bază atât surse oficiale – autoritatea de supraveghere şi asociaţiile profesionale, cât şi date provenind direct de la companiile de asigurări şi brokeraj.
Ca o concluzie, aplicaţia pe care v-o oferim începând de azi, InsurancePROFILE Interactiv, este un adevărat scanner al evoluţiei pieţei de asigurări, fiind, în acelaşi timp, simplu de folosit şi extrem de accesibilă ca preţ.

Reluând ideea titlului, ca să fii cu adevărat puternic, trebuie să ajungi primul la informaţie, iar acest lucru îl poţi face chiar de acum cu InsurancePROFILE Interactiv, o aplicaţie unică în Europa, integrată în noul site www.insuranceprofile.ro.
Vă dorim o utilizare cât mai uşoară şi profitabilă!

Redacţia PRIMM

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Dacă vrei să devii mai PUTERNIC …).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!