Cariere
Dan GĂTĂIANŢU, Membru al Directoratului, ASIROM VIG
Vineri, 05 August 2016

Începand cu 1 iulie 2016, Dan GĂTĂIANŢU a fost numit Membru al Directoratului ASIROM Vienna Insurance Group (VIG), urmând să preia responsabilitățile în domeniul financiar. Decizia de numire urmează a fi aprobată de ASF. 
Anterior, Dan GĂTĂIANŢU a activat pe piața de asigurări din România începând cu 2013, ocupând poziții cheie atât în cadrul BCR Asigurări de Viață, pe planificare și analiză financiară, precum și în cadrul ASIROM VIG, fiind responsabil de activitatea de Control al Proceselor de Daune.
Absolvent al Universității din Viena, Dan GĂTĂIANŢU este licențiat în științe sociale și economice și deține o Diploma de Management Internațional. Cariera în asigurări a început în 2009 la Viena, în cadrul Vienna Insurance Group (VIG), ocupând poziții în domeniul de Controlling Financiar și Strategic.
Din poziția de CFO, focusul meu este atingerea unui grad cât mai înalt de transparență. Ca asigurător, trebuie să-ți cunoști bine riscurile, astfel vei avea un avantaj competitiv, afirmă Dan GĂTĂIANŢU.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Dan GĂTĂIANŢU, Membru al Directoratului, ASIROM VIG ).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!