Editorial
De la „0” la „100”

Aprilie 1999
Apare numărul „0” al Revistei PRIMM - Asigurări & Pensii.

O piaţă românească a asigurărilor tânără şi o echipă XPRIMM la fel de tânără demarează un proiect care se va dovedi, peste ani, unic în piețele europene de profil.


Aprilie 2011
Revista PRIMM - Asigurări & Pensii ajunge la numărul 100.

Noi românii avem - acum şi aici - o piaţă a asigurărilor care a atins un grad cert de dezvoltare şi, în acelaşi timp, publicaţia care o reprezintă şi o defineşte a ajuns la maturitatea dată de apariţia numărului 100.

Am crezut, credem şi vom crede cu tărie în această piaţă de care suntem cu toţii mândri şi vrem să mulţumim - astăzi şi mereu - tuturor celor care ne-au fost alături - oameni şi instituţii, lideri şi specialişti.

Mulţumim - acum şi aici - tuturor celor care ne-au sprijinit direct sau doar cu simpatie, care ne-au ajutat sau doar ne-au sfătuit, care ne-au citit sau doar ne-au privit cu interes, care ne-au spus de ce ar avea sau nu nevoie de la o astfel de publicaţie care şi-a propus să fie nu revista noastră, ci a lor.

Suntem onoraţi şi mândri - astazi şi mereu - că ne citiţi şi că vă suntem fie utili, fie necesari, fie amândouă deopotrivă, şi vă mulţumim, şi noi, şi echipa XPRIMM, ajunsă - acum şi aici - la treapta cu numărul 100 a dezvoltării ei profesionale.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (De la „0” la „100”).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!