Editorial
De la asigurări clasice la asigurări... SF
Miercuri, 01 Octombrie 2014

Daune în creştere, o piaţă care scade, un nou ASF odată la 3 luni, reclamaţii tot mai multe, pierderi de la an la an, iminenţa unui cutremur, acoperirea asigurării obligatorii de locuinţe... acestea sunt, mult simplificat, preocupările pieţei locale în primele 9 luni ale anului de graţie 2014.
De mai bine de 10 ani dedicăm luna octombrie riscurilor catastrofale. Fie că vorbim despre ICAR Forum ajuns deja la a XI-a ediţie, fie că vorbim de sutele de mii de români mai bine informaţi în fiecare toamnă prin intermediul campaniilor de informare „Asigură-ţi locuinţa!”.
Aglomeraţi de problemele cronice ale pieţei pare de domeniul ştiinţifico-fantastic, atât la propriu, cât şi la figurat, să dezbatem ceea ce se cheamă cyber-risk şi cyberinsurance!
Cyber - insurance înseamnă, de fapt, să asiguri lucruri care nu există fizic împotriva unei ameninţări necunoscute! Când vine vorba de riscuri cibernetice nu poţi să prevezi riscurile create de o situaţie în acelaşi mod în care se întâmplă în asigurările clasice. Cu toate acestea, chiar dacă situaţiile sunt virtuale... riscurile şi efectele lor sunt 100% reale!
 In plus la nivel mondial dezbaterile pe subiectul cyber-risk-insurance sunt în toi!
Făcând un pas în faţa realităţilor şi problemelor cronice ale asigurărilor autohtone vă invităm să găsim împreună răspunsuri pe tema cyber la:
Detalii: www.cyberisks.ro

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (De la asigurări clasice la asigurări... SF).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!