LifeStyle
DEMONSTRATIE DE STIL by Christina ANDREI
Vineri, 03 Aprilie 2015

Rochiile de mireasă imaginate de designerul Christina ANDREI – mergând de la creații regale, de-a dreptul spectaculoase,  până la modele minimaliste, cu o croială impecabilă –, aduc întotdeauna un plus de strălucire și te îndeamnă la visare,  te îndeamnă să pășești,  împreună cu ea,  într-o lume de poveste.  Și astfel ai ocazia să pătrunzi într-o atmosferă specială,  de basm,  care trece dincolo de tiparele tradiţionale,  pentru că,  indiferent de anotimpul și locul unde urmează să se petreacă Evenimentul – fie că este iarnă,  vară,  primăvară,  toamnă,  acasă sau într-o destinație exotică –,  modelele semnate de Christina ANDREI te inspiră și  te atrag în showroom-ul ei,  acolo unde cu siguranță vei afla o rochie care are să te facă fericită.
Modelele care îi poartă semnătura și care au putut fi admirate și în ambianța evenimentului Galei Premiilor Pieței Asigurătorilor sunt extrem de versatile - de la mireasa clasică și frumoasă ca o imagine desprinsă din basme până la  mireasa înveșmântată într-o rochie sculpturală, elegantă şi nepretenţioasă, care locuieşte într-o metropolă agitată.
Iar în showroom-ul Christinei,  este imposibil să nu te simți atrasă iremediabil de tăieturile nonconformiste ale rochiei cu volane sau de propunerile total neaşteptate, dar minunat de frumoase ale creațiilor din dantelă. La fel,  de modelele seducătoare prin simplitatea lor care accentuează întotdeauna subtil talia prin detalii prețioase. Christina conturează  o lume în care regăsești rochii demne de o prințesă modernă, imagini ce par desprinse dintr-un film cu happy-end sau din poveștile care și acum ni se par minunat de actuale.
O apariție memorabilă, iată ce promite Christina ANDREI pentru cel mai important și festiv eveniment din viață, iar propunerile ei pornesc de la faptul că știe să ofere fiecăreia dintre noi acel ceva care ne dă strălucire și ne face fericite. 
Fie că vrei să fii o mireasă puternică sau una foarte delicată, întotdeauna vei putea face o demonstrație de stil adoptând creațiile Christinei ANDREI.

Atuurile hainelor făcute pe măsură by SARTO

Se știe că hainele făcute sur mesure cad cel mai bine. Sunt croite exact pe dimensiunile celui care le comandă și sunt concepute astfel încât să-i pună în valoare atuurile și să-i ascundă imperfecțiunile. SARTO Made to Measure, business specializat în servicii de croitorie personalizată pentru bărbaţi, pune accent pe personalizarea costumelor bărbătești și oferă haine extrem de versatile. Iar un costum făcut pe măsură este întotdeauna o idee bună.
Personalizarea unui costum se referă mai întai la toate detaliile care ţin de măsuri şi apoi urmează personalizarea la nivel vizual, adică ţesătură, căptuşeală, volumetrie, cromatică şi lista poate continua. Adevăratele detalii sunt lăsate însă la urmă şi pornesc de la forma sau mărimea nasturilor, culoarea aţei cu care aceştia sunt cusuţi, numărul de șliţuri, şi merg până la culorile şi numărul butonierelor. Un costum personalizat este de fapt un puzzle, iar la final imaginea este diferită în funcţie de purtător. Astfel, personalizarea ţinutelor înseamnă înainte de toate regăsirea în conceptul respectiv a amprentei personalității persoanei care o poartă. 
Iar cea mai des întâlnită amprentă personală rămâne monograma,  care,  dincolo de amprenta personală vizuală, ascunde întotdeauna o poveste.
Adevărată reprezentare a bărbatului modern, creațiile SARTO răspund în egală măsură celor mai simple, dar şi celor mai exigente cerinţe masculine în materie de vestimentaţie. Prin conştientizarea faptului că haina spune o poveste despre tine, vei deveni mai atent şi mai creativ, atunci când vine vorba de alegerea costumului, a pantofilor sau a cravatei pe care o porţi,  sunt de părere reprezentanții SARTO.
Antreprenori, artişti, manageri, freelanceri sau chiar funcționari superiori, toți acești bărbați beneficiari ai serviciilor SARTO au în comun grija pentru vestimentaţie şi pentru un look mereu îngrijit, indiferent de împrejurări. 

PE COVORUL ROŞU by CRISTALLINI

Dantelă Chantilly fabricată în Franța, mărgele strălucitoare și paiete tridimensionale, detalii din broderie cusute manual, flori decorative tăiate cu laser și pene de lebădă, voal și tul de mătase naturală, căptușeli confortabile din vâscoză sau din bumbac, fermoare cu cristale, iată doar câteva dintre elementele care diferențiază creațiile CRISTALLINI.
Destinate evenimentelor festive precum cele fashion sau glamour, petreceri de cocktail, momente pe covorul roșu sau în lumina reflectoarelor, gale etc., rochiile CRISTALLINI conturează armonios silueta și inspiră o eleganță desăvârșită, rafinament și feminitate, oferind experiențe și momente de neuitat! Rochiile impresionează prin atenția pentru detalii, broderii manuale luxuriante și îmbinarea originală de materiale naturale cu croieli greu de realizat, elegante și seducătoare.
Realizate cu măiestrie, creațiile CRISTALLINI sunt dedicate femeilor pentru care rafinamentul și finisajele rochiilor sunt neprețuite, ele reușind să satisfacă cele mai pretențioase cerințe. CRISTALLINI reinventează astfel conceptul eleganței moderne prin creații sofisticate si prețioase, dar,  în același timp, ușor de purtat,  adică  moderne,  adaptate secolului nostru.   Elegante și rafinate așadar,  modelele CRISTALLINI sunt recunoscute pentru eleganța și rafinamentul lor, combinând elemente clasice de o frumusețe atemporală, cu atitudinea și alura contemporane.
De la înființarea sa în 2009, CRISTALLINI s-a bucurat de admirația celebrităților și personalităților influente din fashion, atât pe plan național, cât și internațional. Rochiile de seară, rafinate,  și ținutele de zi,  realizate cu măiestrie, au fost remarcate în ambianța unor  evenimente importante, la emisiuni de televiziune de succes, precum și în editoriale de modă  din revistele de specialitate din întreaga lume. 
Notorietatea brandului a trecut dincolo de hotarele țării, creațiile CRISTALLINI fiind solicitate de vedete internaționale spre a fi etalate pe covorul roșu și la evenimente mondene de anvergură la care acestea participa (www.cristallini.com).

SHOW TIME by DRACULA's Girls şi Orchestra Reprezentativa a Ministerului Apărării Naţionale

Tinere, fermecătoare, debordând de energie creatoare și de frumusețe, majoretele de la DRACULA's Girls au dăruit piruete și au împărțit zâmbete invitaților la cea de a  XV-a ediție a Galei Premiilor Pieței Asigurărilor.
Într-un show plin de dinamism, culoare, spontaneitate și suplețe,  DRACULA's Girls, Vicecampioane europene de profil, au adus în prim-plan, printr-o comunicare directă și sinceră,  vedetele acestui sport-spectacol: majorete cu pom-poni, majorete cu baton, cheerleading și majorete hobby.
Cu o coordonare și precizie de mare clasă, majoretele de la DRACULA's Girls au evoluat pe ritmurile interpretate de Orchestra Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale,  acordurile de fanfară derulându-se într-un tempo alert desprins din liniile melodice ale „Happy” - Pharell și a vestitului „Simply The Best”.
Interpretarea inedită și cu o paletă diversificată la modul spectaculos,  evoluția DRACULA's Girls și a Orchestrei Reprezentative a Ministerului Apărării Naționale au produs o evidentă putere emoțională în rândurile participantilor la evenimentul de Gală.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (DEMONSTRATIE DE STIL by Christina ANDREI).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!