Opinii
…Despre cele mai recente proiecte ale companiei
Autor:Romeo BOCĂNESCU, CEO, DESTINE Broker de Asigurare - Reasigurare
Vineri, 02 Octombrie 2015

DESTINE Broker de Asigurare și-a schimbat denumirea în DESTINE Broker de Asigurare - Reasigurare și și-a majorat capitalul social de la 25.000 lei la 450.000 lei prin aport de capital.

Am început acest anotimp, „vijelios și înnorat” pentru o parte din reprezentanții pieței de asigurări din România, cu un „rod bun” - rezultatul celor opt ani de muncă susținută, alături de profesioniști dedicați, declară Romeo BOCĂNESCU, Director General, DESTINE Broker de Asigurare - Reasigurare.

Având în vedere schimbările legislative din cursul anului 2015, pentru a se asigura că își atinge obiectivele stabilite,  DESTINE Broker de Asigurare - Reasigurare a mizat pe consolidarea și dezvoltarea echilibrată a portofoliului de clienți, precum și pe creșterea ponderii produselor non-auto în totalul primelor intermediate.

Realizări și în plan internațional

În cadrul Congresului de Diplomație Economică a Uniunii Internaționale a Camerelor Bilaterale de Comerț și Industrie  desfășurat în data de 30 septembrie 2015 la Palatul Parlamentului, DESTINE Holding a primit certificarea primului sigiliu Trust Mark din România, devenind astfel singura companie recomandată pe plan internațional de această prestigioasă instituție, atât partenerilor de business, cât și clienților.

DESTINE este singurul broker cu capital 100% românesc ce-și extinde activitatea în afara granițelor României, cu o performanță profesională incredibilă și recunoaștere în piață. Ambasada României la Londra, Consulatul României din Bristol și multe alte entități oficiale susțin activitatea noastră.

Reprezentanții companiei declară că inițiativa DESTINE de a informa diaspora română din Regatul Unit al Marii Britanii cu privire la necesitatea contractării unei asigurări medicale private de sănătate, în condițiile în care sistemul public nu poate susține solicitările reale din acest domeniu, se bucură de un real succes.

O parte din românii prezenți la evenimentele anterioare desfășurate la Londra au decis fie să devină clienții noștri  achiziționând o poliță de asigurare medicală internațională Cigna, fie să devină colaboratori DESTINE și să multiplice  această oportunitate, transformând-o într-o afacere de succes, punctează Romeo BOCĂNESCU.

Mai mult decât atât,  DESTINE este singurul broker cu capital 100% românesc ce-și extinde activitatea în afara granițelor României, cu o performanță profesională incredibilă și recunoaștere în piață. Ambasada României la Londra, Consulatul României din Bristol, Camera de Comerț Romano-Britanică, Uniunea Internațională a Camerelor Bilaterale de Comerț și Industrie și multe alte entități oficiale susțin activitatea  noastră în calitate de clienți și/sau parteneri strategici, completează acesta.

Delegația DESTINE a participat în datele de 3 și 4  octombrie la evenimente desfășurate la Londra și la Bristol.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (…Despre cele mai recente proiecte ale companiei).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!