e-primm
Anul XIII - Numarul 1-2/2012 (107 - 108) – 16 martie 2012
asiguratori.ro
Corespondenta Speciala
Autori: Daniela GHETU, Vlad BOLDIJAR
Autori: Alexandru D. CIUNCAN, Vlad PANCIU
Autor: Oleg DORONCEANU

EXCLUSIV
Pe ce loc se afla compania dumneavoastra in Topurile Regionale si Judetene 2011

Mai sunt 10 zile pana la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor acordate de revista PRIMM – Asigurari & Pensii. primm.ro va propune, in avanpremiera, sa intrati in atmosfera evenimentului oferind exclusiv pentru cititorii sai acces la clasamentele judetene si regionale pentru anul precedent.
Ceremonia acordarii tuturor acestor premii va avea loc la Hotelul Radisson Blu din Bucuresti, luni 26 martie a.c.

Pentru detalii despre eveniment click aici.
Cover Story

'Cod Rosu' pentru non-life

Pentru al cincilea an consecutiv, XPRIMM Annual Forecast Meeting a constituit "punctul de plecare" in ceea ce priveste traiectoria pe care o va cunoaste industria de asigurari in noul an. Va propunem ca, pornind de la experienta lui 2011 - caracterizat ca fiind unul dintre cei mai "agitati" ani din istoria recenta a industriei asigurarilor din Romania -, sa luam cunostinta, in cele ce urmeaza, de tendintele pe care le va urmari piata de profil in cel de al treilea an de criza financiara, cat si de asteptarile exprimate de principalii jucatori pentru 2012.
Cititi si: 'Soare cu dinti' in asigurarile de viata
  Investiţia în oameni şi planul de afaceri pe termen lung

Eveniment
Asigurari

Premiile Brokerilor de Asigurare 2012

Excelenta in intermedierea de asigurari a fost celebrata joi, 9 februarie a.c., in cadrul unui eveniment care a intrat deja in istoria pietei de profil ca Editia Inaugurala a Premiilor Brokerilor de Asigurare.

Vandalism vs. tulburari civile

Protestele recente care au avut loc in Romania, insotite de violentele de strada din 15 ianuarie a.c., au adus in discutie un risc ce nu s-a aflat pana acum in atentia asiguratorilor: cel al vandalismului si al tulburarilor civile.


Cititi si: Piata mondiala de asigurari: De la incordare la relaxare

Interviu

Constantin BUZOIANU
Presedinte, CSA


Incepand cu luna septembrie a anului 2011, Constantin BUZOIANU detine pozitia de Presedinte al CSA. Va invitam sa parcurgeti, alaturi de noi, unul dintre putinele interviuri acordate de la inceputul mandatului, presei romanesti, pentru a afla care sunt prioritatile CSA din punct de vedere al supravegherii, cat si al dezvoltarii institutionale. Deopotriva veti cunoaste ce se contureaza in ceea ce priveste dezvoltarea pietei de asigurari in 2012, intr-un interviu cu Constantin BUZOIANU, Presedinte, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor

Cititi si: Prioritatile ALICO Asigurari

Profil
Pensii

Lectiile crizei la Marea Baltica

Cu o populatie egala cu cea a Bulgariei si cu o piata de asigurari de dimensiunea celei din Croatia, statele de la Marea Baltica – Estonia, Letonia si Lituania – se regasesc in aceeasi etapa de dezvoltare, dupa castigarea independentei in anii '90.

FORECAST 2012: Ramanem in teritoriu pozitiv

Fondurile de pensii private obligatorii au adus participantilor, in 2011, un profit de 108,29 milioane lei, a aratat Mircea OANCEA, Presedintele CSSPP, cu ocazia intalnirii liderilor din piata de pensii private organizata de Revista PRIMM - Asigurari & Pensii sub titulatura XPRIMM Annual Forecast Meeting 2012.


Cititi si: ECE: Zlotul si forintul imping calculele in 'zona negativa'

PRESIDENT
Sergiu COSTACHE
EDITORIAL DIRECTOR
Daniela GHETU
EDITOR IN CHIEF
Alex ROSCA
COLUMN COORDINATING EDITOR
Vlad BOLDIJAR
EDITORS
Mihai CRACEA, Oleg DORONCEANU
Olesea SERGHIESCU, Adina TUDOR
SENIOR GRAPHIC DESIGNER
Claudiu BAJAN
GRAPHIC DESIGNER
Cristian LACEANU
ADVERTISING
Catalin ENACHE, Mobile: 0752.111.404
CEO
Adriana PANCIU
MANAGING PARTNER
Alexandru D. CIUNCAN
DEVELOPMENT DIRECTOR
Mihaela CIRCU
ACCOUNTS MANAGER
Georgiana OPREA
CIRCULATION
Camelia ANGELESCU
PR COORDINATOR
Oana RADU
EVENTS
Loredana MANOLACHE, Dana ZAHARIA
TEHNICAL SUPPORT
Octavian GRIGOR, Dorin PALADE
Cosmin ARMASESCU, Florin TURICA
e-mail: editor@primm.ro
Editorial

Cand vor depasi primele intermediate de catre brokeri 50% din subscrieri?Test Drive

Cum iti asiguri un bolid de 500 CP?

Cariere

Ne gasesti pe
PRELUAREA & ACURATETEA INFORMATIILOR
Informatiile continute in prezentul Newsletter sunt proprietatea exclusiva a SC Media XPRIMM SRL, insa oricare dintre ele pot fi preluate complet sau partial cu conditia expresa a publicarii lor impreuna cu mentiunea "Conform Revistei PRIMM Asigurari si Pensii".
Cu toate ca SC Media XPRIMM SRL a depus toate eforturile posibile pentru a asigura acuratetea informatiilor publicate in prezentul Newsletter, este posibila aparitia unor erori sau omisiuni.

POLITICA ANTI SPAM
Acest mesaj, avand mentionate datele noastre de identificare si instructiunile de dezabonare, nu poate fi catalogat ca mesaj nesolicitat (spam). Daca el ajunge totusi la Dumneavoastra si nu doriti sa mai primiti alte mesaje cu un continut similar, este suficient sa ne trimiteti un email, mentionand "unsubscribe" sau "dezabonare" in campul "subject" sau "subiect".

Copyright@2012 Media XPRIMM