e-primm
Anul XIII - Numarul 3-4/2012 (109 - 110) – 25 aprilie 2012
asiguratori.ro
Special
Autor: Alex ROSCA
Autor: Daniela GHETU
Autor: Oana RADU

Exclusiv
Cifrele pietei de asigurari la nivel judetean pentru 2011
Rezultatele teritoriale mentin piata "pe linia de plutire"

Anul 2011 s-a incheiat cu schimbari majore pentru structura si distributia pietei asigurarilor din Romania. Daca in anii de dinaintea crizei eram obisnuiti ca afacerile asiguratorilor sa fie concentrate in Capitala, la 30 decembrie 2011 cifrele centralizate indica 38% in dreptul Bucuresti, ponderea majoritara, de aproximativ doua treimi, revenind restului tarii.
Interviu
Florin GOLOVATIC
Presedinte Directorat si CEO, UNIQA Asigurari

Numit recent la conducerea UNIQA Asigurari, dupa ce societatea a trecut printr-un amplu proces de restructurare, Florin GOLOVATIC abordeaza in dialogul purtat pentru cititorii Revistei PRIMM - Asigurari & Pensii, temele principale ale domeniului: cum si in ce masura sunt afectate asigurarile de mediul economic, cand este prognozata o revenire a pietei de profil dar si care sunt principalele evolutii din piata care pun presiuni contrare pe preturi. Totul intr-un interviu cu... Florin GOLOVATIC, Presedinte Directorat si CEO, UNIQA Asigurari.

Pensii
Eveniment
O noua viziune

Republica Moldova
Pregatiti pentru schimbare!

In multe tari europene Indexul Abilitatii pentru Munca (engl. 'Work Ability Index') tinde catre 75 de ani. Indiscutabil, acest lucru nu este valabil in toate sectoarele de activitate, dar exista largi categorii de persoane care si-ar putea continua activitatea profesionala pana la varsta de 75 de ani. Speranta de viata creste rapid si catre anul 2100 vom vedea cu siguranta acest indicator luand valori apropiate de centenar.

"Daca vrei ca totul sa ramana asa cum este, este nevoie ca totul sa se schimbe", spunea celebrul scriitor italian Giuseppe Tomasi di Lampedusa, enunt care se potriveste ca o manusa situatiei actuale a pietei de asigurari auto din Republica Moldova. Cinci ani de zile au avut la dispozitie jucatorii din piata pentru a se conforma noilor prevederi legislative, prin care este vizata asigurarea unei protectii adecvate a populatiei in fata unor riscuri importante.

Alte titluri

Test Drive
Noul HONDA Civic.
Test drive cu Viorel VASILE

A noua generatie HONDA Civic vine cu mai mult rafinament, un design mai "linistit" si costuri mai mici de intretinere, lasand in urma formele agresive care au consacrat vechiul model al constructorului japonez, dar pastrand totodata motorizarile sportive care l-au consacrat. De aceea, impreuna cu Viorel VASILE, Managing Partner SAFETY Broker, am mers sa testam modelul 1,8 litri i-VTEC benzina (142 CP), oferit de CARPATI Motor.

eStyle
Life Style

Mai mult decat un smartphone: SAMSUNG Galaxy Note GT-N7000

Aflat la granita dintre un smartphone si un tablet PC, Samsung Galaxy Note GT-N7000 este un hibrid care incearca sa ofere utilizatorului avantajele ambelor gadget-uri, reunindu-le intr-o singura forma moderna si eleganta. Modelul vine cu stylus, S Pen, extrem de util pentru multe aplicatii oferite de Samsung prin intermediul acestui nou model.

"L'Homme. Roi 2012".
Noua colectie de costume Premium

Nu toti ne nastem nobili, insa prin atitudine fiecare dintre noi poate deveni un rege – astfel a formulat designerul Alexandru CIUCU ideea creativa de la care pleaca cea mai recenta colectie a sa de costume Premium masculine. Intitulata "L'Homme. Roi 2012", aceasta a fost prezentata in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor din Romania, sub privirile celor peste 400 de profesionisti din domeniu reuniti la Hotel Radisson SAS in seara zilei de 26 martie.


PRESIDENT
Sergiu COSTACHE
EDITORIAL DIRECTOR
Daniela GHETU
EDITOR IN CHIEF
Alex ROSCA
COLUMN COORDINATING EDITOR
Vlad BOLDIJAR
EDITORS
Mihai CRACEA, Oleg DORONCEANU
Olesea SERGHIESCU, Adina TUDOR
SENIOR GRAPHIC DESIGNER
Claudiu BAJAN
GRAPHIC DESIGNER
Cristian LACEANU
ADVERTISING
Catalin ENACHE, Mobile: 0752.111.404
CEO
Adriana PANCIU
MANAGING PARTNER
Alexandru D. CIUNCAN
DEVELOPMENT DIRECTOR
Mihaela CIRCU
ACCOUNTS MANAGER
Georgiana OPREA
CIRCULATION
Camelia ANGELESCU
PR COORDINATOR
Oana RADU
EVENTS
Loredana MANOLACHE, Dana ZAHARIA
TEHNICAL SUPPORT
Octavian GRIGOR, Dorin PALADE
Cosmin ARMASESCU, Florin TURICA
e-mail: editor@primm.ro
Editorial

"UN DUBLU"... UNICAT


Cariere


WWW
- 1asig.ro (asigurari)
- pensiileprivate.ro (pensii private)
- primm.ro
- insuranceprofile.ro
- fiar.ro
- icarforum.ro
- asigurarealocuintelor.ro
- asigurareamasinilor.ro
- constatulamiabil.ro
- asigurariledeviata.ro
- xprimm.ro
- xprimm.md
- xprimm.com
- xprimm.tv
- asiguratori.ro
Ne gasesti pe
PRELUAREA & ACURATETEA INFORMATIILOR
Informatiile continute in prezentul Newsletter sunt proprietatea exclusiva a SC Media XPRIMM SRL, insa oricare dintre ele pot fi preluate complet sau partial cu conditia expresa a publicarii lor impreuna cu mentiunea "Conform Revistei PRIMM Asigurari si Pensii".
Cu toate ca SC Media XPRIMM SRL a depus toate eforturile posibile pentru a asigura acuratetea informatiilor publicate in prezentul Newsletter, este posibila aparitia unor erori sau omisiuni.

POLITICA ANTI SPAM
Acest mesaj, avand mentionate datele noastre de identificare si instructiunile de dezabonare, nu poate fi catalogat ca mesaj nesolicitat (spam). Daca el ajunge totusi la Dumneavoastra si nu doriti sa mai primiti alte mesaje cu un continut similar, este suficient sa ne trimiteti un email, mentionand "unsubscribe" sau "dezabonare" in campul "subject" sau "subiect".

Copyright@2012 Media XPRIMM