e-primm
Anul XIII - Editie Speciala FIAR 2012 - 21 mai 2012
asiguratori.ro
Special
Prima crestere dupa 3 ani

Piata de brokeraj are un nou lider

Regandirea schimbarilor climatice, sursa pentru inovatii

Autor: Alex ROSCA
Autor: Vlad BOLDIJAR
Autor: David BRESCH, SWISS Re

Exclusiv
Crestere cu ghilimele

Dupa 3 ani de scadere asigurarile din Romania au marcat prima crestere usoara. Putem sa-i spunem intr-adevar crestere? Sau, mai degraba doar o stagnare a scaderii? Ne aflam in fata unei evolutii spectaculoase?
Fiecare prim trimestru a fost unul atipic, atat ca ierarhii cat si ca evolutie a pietei. Cu toate acestea, intotdeauna primul trimestru a punctat tendinta de evolutie a domeniului asigurarilor.
Conferinte FIAR 2012
Ziua Brokerilor

Ziua Pensiilor Private

Brokerajul in asigurari se afla in mod evident pe un drum ascendent in Romania, fiind chiar impulsionat de contextul creat de criza economica, context in care clientii pretuiesc mai mult decat oricand consultanta de specialitate.

Anul 2012 marcheaza 5 ani de activitate operationala pentru piata de pensii private din Romania. Cu acest prilej, Ziua Pensiilor Private din cadrul FIAR 2012 - Forumul International Asigurari-Reasigurari se va concentra pe evolutia acestui sistem la nivel national, precum si pe prioritatile actuale ale actorilor care activeaza in domeniu.


Conferinta Pietelor Internationale

Ziua Asigurarilor Auto

2011 si acest inceput de an marcheaza adevarate "provocari" atat pentru economia nationala, cat si pentru piata de asigurari. Schimbarea perceptiei consumatorilor vis-a-vis de aceasta industrie urmare a scaderii veniturilor nu este de neglijat, anul precedent fiind unul de reorientare si de identificare a "oportunitatilor" existente in conditiile economice actuale, tot mai dificile.

In cadrul Zilei Asigurarilor Auto, una dintre cele mai asteptate conferinte derulate in mod traditional la FIAR, plecand de la realitatea ca segmentul auto reprezinta in continuare o componenta foarte importanta in piata de asigurari din Romania si nu numai, numerosi lideri si specialisti se vor reuni si in acest an pentru a dezbate principalele aspecte ale activitatii in domeniu.


Ziua Asigurarilor de Viata si Sanatate

Seminarul Riscurilor Catastrofale

Lideri si specialisti ai companiilor de asigurari, precum si reprezentanti ai autoritatilor vor analiza cu prilejul evenimentului Ziua Asigurarilor de Viata si Sanatate, schimbarile de perceptie ale romanilor si constientizarea nevoii privind economisirea si protectia financiara.

Subiectul riscurilor de catastrofe naturale este deosebit de actual atat pentru Romania, cat si pentru multe alte tari, tinand cont de faptul ca anul 2011 a fost apreciat ca fiind cel mai "bogat" in evenimente de catastrofe la nivel mondial dupa 2005.


PRESIDENT
Sergiu COSTACHE
EDITORIAL DIRECTOR
Daniela GHETU
EDITOR IN CHIEF
Alex ROSCA
COLUMN COORDINATING EDITOR
Vlad BOLDIJAR
EDITORS
Mihai CRACEA, Oleg DORONCEANU
Olesea SERGHIESCU, Adina TUDOR
SENIOR GRAPHIC DESIGNER
Claudiu BAJAN
GRAPHIC DESIGNER
Cristian LACEANU
ADVERTISING
Catalin ENACHE, Mobile: 0752.111.404
CEO
Adriana PANCIU
MANAGING PARTNER
Alexandru D. CIUNCAN
DEVELOPMENT DIRECTOR
Mihaela CIRCU
ACCOUNTS MANAGER
Georgiana OPREA
CIRCULATION
Camelia ANGELESCU
PR COORDINATOR
Oana RADU
EVENTS
Loredana MANOLACHE, Dana ZAHARIA
TEHNICAL SUPPORT
Octavian GRIGOR, Dorin PALADE
Cosmin ARMASESCU, Florin TURICA
e-mail: editor@primm.ro
Editorial

Al cui va fi viitorul?


WWW
- 1asig.ro (asigurari)
- pensiileprivate.ro (pensii private)
- primm.ro
- insuranceprofile.ro
- fiar.ro
- icarforum.ro
- asigurarealocuintelor.ro
- asigurareamasinilor.ro
- constatulamiabil.ro
- asigurariledeviata.ro
- xprimm.ro
- xprimm.md
- xprimm.com
- xprimm.tv
- asiguratori.ro
Ne gasesti pe
PRELUAREA & ACURATETEA INFORMATIILOR
Informatiile continute in prezentul Newsletter sunt proprietatea exclusiva a SC Media XPRIMM SRL, insa oricare dintre ele pot fi preluate complet sau partial cu conditia expresa a publicarii lor impreuna cu mentiunea "Conform Revistei PRIMM Asigurari si Pensii".
Cu toate ca SC Media XPRIMM SRL a depus toate eforturile posibile pentru a asigura acuratetea informatiilor publicate in prezentul Newsletter, este posibila aparitia unor erori sau omisiuni.

POLITICA ANTI SPAM
Acest mesaj, avand mentionate datele noastre de identificare si instructiunile de dezabonare, nu poate fi catalogat ca mesaj nesolicitat (spam). Daca el ajunge totusi la Dumneavoastra si nu doriti sa mai primiti alte mesaje cu un continut similar, este suficient sa ne trimiteti un email, mentionand "unsubscribe" sau "dezabonare" in campul "subject" sau "subiect".

Copyright@2012 Media XPRIMM