e-primm
Anul XIII - Numarul 7-9/2012 (113-115) - 31 august 2012
asiguratori.ro
Special
Autor: Mihaela CIRCU
Autor: Oleg DORONCEANU
Autor: Andreea IONETE

Cover Story
Totul despre... iAsigurari

Utilizatorii de smartphone au fost intotdeauna o atractie pentru orice companie. Fie ca vorbim de atragerea lor ca si clienti sau fidelizarea celor existenti prin intermediul serviciilor de asigurari oferite cu ajutorul aplicatiilor dedicate, profilul clientilor utilizatori de smartphone nu a fost neglijat de asiguratorii romani. Va propunem o trecere in revista a prezentei asigurarilor in AppStore, piata de aplicatii pentru produse software creata de Apple.
Campanie de educare
Eveniment international

Un plus de informare cu privire la asigurarile auto

AIIF 2012 - Forumul International de Asigurari. Eveniment de traditie pentru tarile din Caucaz

APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, CSA - Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, IGPR - Inspectoratul General al Politiei Rutiere, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare si ANPCPPSR - Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, cu sprijinul unor importante companii de asigurari si de intermediere in domeniu, au derulat in aceasta vara o ampla campanie de educare cu privire la asigurarile auto - Campania Nationala "PROTEJEAZA-TI MASINA! ASIGURA-TE!".

Pentru cel de-al doilea an consecutiv, Media XPRIMM in parteneriat cu Asociatia Asiguratorilor din Azerbaidjan au organizat in luna iulie, la Baku, cel mai important eveniment dedicat pietelor de profil din Caucaz: Forumul International de Asigurari. Peste 200 de reprezentati ai pietelor de asigurari si reasigurari din regiunea Caucazului, precum si din Asia Mijlocie, Europa, Turcia, Rusia si CSI au analizat perspectivele de dezvoltare ale industriei de profil din regiune.


Interviu
Viorel VASILE
Managing Partner, SAFETY Broker

In Romania, vanzarea online a politelor de asigurare este o procedura aflata inca la inceput. In acest moment, noi avem in portofoliu aproximativ 70% retail si numai 1,2% din acest volum este realizat prin vanzari online. Desigur, aici putem incepe cu usurinta discutia despre ce inseamna online: daca este vorba doar de primirea comenzii sau plata efectiva cu cardul si livrarea politei. In prezent, piata online este limitata si de faptul ca produsele care se vand prin acest canal sunt politele RCA, cele de calatorie si de locuinta.

Asigurari
Pensii
1 miliard de euro in 6 luni

Pensii private obligatorii. Caleidoscop CEE

Companiile romanesti de profil au subscris aproape 1 miliard de euro in prima jumatate a anului. Dominata de asigurarile auto si in contextul unei deprecieri accentuate a monedei nationale, piata asigurarilor ar putea ajunge la un volum de 1,8 miliarde euro, la finele anului in curs.

La sfarsitul lunii iunie 2012, fondurile de pensii private obligatorii din Polonia (OFE) aveau in administrare active totale de peste 57 miliarde euro si un portofoliu de participanti de peste 15,7 milioane persoane. Acesti parametri definesc cea mai importanta piata de specialitate din regiune, la 12 ani de la infiintare si de la startul operational.


Cititi si
PRESIDENT
Sergiu COSTACHE
EDITORIAL DIRECTOR
Daniela GHETU
EDITOR IN CHIEF
Alex ROSCA
COLUMN COORDINATING EDITOR
Vlad BOLDIJAR
EDITORS
Mihai CRACEA, Oleg DORONCEANU
Olesea ADONEV, Adina TUDOR
SENIOR GRAPHIC DESIGNER
Claudiu BAJAN
GRAPHIC DESIGNER
Cristian LACEANU
ADVERTISING
Catalin ENACHE, Mobile: 0752.111.404
CEO
Adriana PANCIU
MANAGING PARTNER
Alexandru D. CIUNCAN
DEVELOPMENT DIRECTOR
Mihaela CIRCU
ACCOUNTS MANAGER
Georgiana OPREA
CIRCULATION
Camelia ANGELESCU
PR COORDINATOR
Oana RADU
EVENTS
Loredana MANOLACHE, Dana ZAHARIA
TEHNICAL SUPPORT
Octavian GRIGOR, Dorin PALADE
Cosmin ARMASESCU, Florin TURICA
e-mail: editor@primm.ro
Editorial

Care este diferenta dintre un asigurat si un neasigurat?


Cariere


WWW
- 1asig.ro (asigurari)
- pensiileprivate.ro (pensii private)
- primm.ro
- insuranceprofile.ro
- fiar.ro
- icarforum.ro
- asigurarealocuintelor.ro
- asigurareamasinilor.ro
- constatulamiabil.ro
- asigurariledeviata.ro
- xprimm.ro
- xprimm.md
- xprimm.com
- xprimm.tv
- asiguratori.ro
Ne gasesti pe
PRELUAREA & ACURATETEA INFORMATIILOR
Informatiile continute in prezentul Newsletter sunt proprietatea exclusiva a SC Media XPRIMM SRL, insa oricare dintre ele pot fi preluate complet sau partial cu conditia expresa a publicarii lor impreuna cu mentiunea "Conform Revistei PRIMM Asigurari si Pensii".
Cu toate ca SC Media XPRIMM SRL a depus toate eforturile posibile pentru a asigura acuratetea informatiilor publicate in prezentul Newsletter, este posibila aparitia unor erori sau omisiuni.

POLITICA ANTI SPAM
Acest mesaj, avand mentionate datele noastre de identificare si instructiunile de dezabonare, nu poate fi catalogat ca mesaj nesolicitat (spam). Daca el ajunge totusi la Dumneavoastra si nu doriti sa mai primiti alte mesaje cu un continut similar, este suficient sa ne trimiteti un email, mentionand "unsubscribe" sau "dezabonare" in campul "subject" sau "subiect".

Copyright@2012 Media XPRIMM