Cariere
Dorina GEORGESCU, Manager Departamentul de subscriere asigurări accidente persoane CertAsig
Luni, 02 Februarie 2015

Echipa asigurătorului CertAsig include, începând din 2015, un nou specialist pe subscrieri, Dorina GEORGESCU, aceasta alăturându-se companiei în poziția de Manager al Departamentului de subscriere asigurări accidente persoane.
Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul asigurărilor, activând în cadrul companiilor ASTRA Asigurări și, ulterior, OMNIASIG VIG, Dorina GEORGESCU este specializată pe diferite clase de asigurare, precum asigurările lucrărilor de construcții montaj și răspunderea constructorului CAR/EAR, asigurările de bunuri și asigurările de accidente persoane.
Sunt onorată de oportunitatea de a mă alătura echipei CertAsig și de a contribui, împreună, la consolidarea brandului CertAsig pe piața asigurărilor. Obiectivul meu prioritar va fi asigurarea unei comunicări prompte și eficiente cu brokerii noștri și partenerii de afaceri, existenți sau viitori, a menționat Dorina GEORGESCU.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Dorina GEORGESCU, Manager Departamentul de subscriere asigurări accidente persoane CertAsig).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!