LifeStyle
Două sugestii pentru a vă răsfăţa la început de primăvară

MARTIE, prima lună de primăvară, luna întoarcerii la viaţă şi a renaşterii naturii şi, tocmai de aceea, luna dedicată FEMEILOR, simbolul perpetuării vieţii.  
O perioadă din an aşteptată cu nerăbdare, având în vedere că pentru noi, doamne şi domnişoare, primăvara vine cu cadouri... În rândurile de mai jos, vă oferim dumneavoastră, cititoarelor noastre, două sugestii pentru a vă răsfăţa la început de primăvară.


BALIZZA ne oferă răspuns la întrebarea „Ce rochie de seară îmi aleg?”

Fiecare femeie ajunge să se viseze, mai devreme sau mai târziu, prinţesă sau regină a balului… înveşmântată în rochii majestuoase, pline de strălucire, cu accesorii opulente. Acesta este unul dintre motivele pentru care fiecare dintre noi  îşi pune eterna întrebare: „Eu cu ce mă îmbrac?”. Iar când vorbim despre o rochie de gală, atunci lucrurile devin mai complicate.
Pentru a vă ajuta să găsiţi un răspuns la această întrebare, vă invităm să vizitaţi magazinul BALIZZA din Băneasa Shopping City.
Sute de rochii din materiale nobile, precum mătase şi satin, în culori ispititoare – mov, turcoise, fuchsia, albastru, roşu, în modele adaptate tuturor siluetelor, pantofi care să vă satisfacă exigenţele de eleganţă şi confort, precum şi accesorii care pot scoate din anonimat orice ţinută – aceasta este doar o parte din oferta BALIZZA.

La OTTER, primăvara aduce culoare
Venirea primăverii aduce chiar şi în oraşele noastre cenuşii o explozie de culoare.
Iar după o iarnă lungă şi mohorâtă, ce poate fi mai reconfortant decât o pereche de pantofi în culori vii – turcoise, fuchsia, roz, roşu! Pentru că o femeie nu poate considera vreodată că ar avea prea mulţi pantofi.
Noua colecţie disponibilă în magazinele OTTER răspunde tuturor gusturilor, fie că preferaţi balerinii comozi sau pantofii cu platformă.
Pentru colecţia de primăvară – vară de la OTTER, dar şi pentru a afla care este cel mai apropiat magazin, vă invităm sa accesaţi site-ul www.otter.ro.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Două sugestii pentru a vă răsfăţa la început de primăvară).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!