LifeStyle
Eleganță, ținute corecte și bărbați puternici
Vineri, 03 Iulie 2015

Produsele made to measure dau posibilitatea clientului să îşi customizeze costumul în cele mai mici detalii, pornind de la ţesătură şi culoare şi mergând până la detalii precum nasturi, catarama curelei sau buzunarele suplimentare. Iar un stil masculin bine conturat pornește de cele mai multe ori de la inovație.
În moda masculină a reinventa costumul este la fel de dificil ca a reinventa roata, astfel, lupta dintre cei din domeniu se dă la nivel de detalii, fie că este vorba de material, croi sau, de ce nu, accesorii, cum sunt nasturii sau batista.
Cei de la CONSIGLIERI se lasă inspirați de un parfum, de o amintire sau de un loc pentru a transpune apoi totul in imaginea bărbatului puternic.
Costumul de business creionat de CONSIGLIERI și admirat în cadrul FIAR 2015 a pus accent pe designul modern şi simplu, cu tăieturi curate şi clare. Ținutele au fost concepute cu un design lejer, cu materiale sofisticate pornind de la nuanţe de albastru, gri şi negru.
CONSIGLIERI reuşesc să se diferenţieze prin inovație, care nu este doar un factor important, ci unul esenţial pentru a putea rezista în lumea modei masculine, iar motivul este unul foarte simplu - clientul este mereu în schimbare.
Costumele elegante şi hainele pentru bărbaţi gândite de CONSIGLIERI sunt construite într-un stil clasic care se diferențiază prin materialele noi şi tehnicile de producţie diferite care atrag atenţia în orice moment, în orice ocazie.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Eleganță, ținute corecte și bărbați puternici).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!