Evenimente
EXA Broker a sărbătorit 11 ani de activitate
Marti, 25 Aprilie 2017

11 martie 2017

În data de 11 martie a.c. a avut loc, la Hotelul Continental din Oradea, Gala EXA Broker 2017, eveniment aniversar în cadrul căruia au fost celebraţi 11 ani de activitate ai companiei în piaţa de profil.

Evenimentul a reunit peste 100 de specialişti, atât asistenţi în brokeraj, cât şi reprezentaţi ai societăţilor de asigurare partenere. Cu prilejul Galei, au fost analizate rezultatele anului 2016 şi s-au stabilit, de asemenea, obiectivele pentru 2017.

Rezultatele foarte bune obţinute în 2016, când am intermediat prime de asigurare în valoare de 73 milioane lei, arată că programele motivaţionale şi de fidelizare au funcţionat, au declarat reprezentanţii EXA Broker.

În acest sens, pentru anul 2017, am îmbunătăţit şi diversificat concursul anual la care participă toţi asistenţii în brokeraj, atât cu premii individuale, cât şi cu premii pentru echipa coordonată. Pentru acest an, obiectivul nostru este de a ajunge la prime intermediate în valoare de 90 milioane lei, au adăugat reprezentanţii companiei.

EXA Broker oferă clienţilor consultanță profesională în evaluarea riscurilor şi obţinerea poliţelor de asigurare potrivite nevoilor acestora, precum şi asistență în soluţionarea daunelor.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (EXA Broker a sărbătorit 11 ani de activitate).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!