Editorial
Fabricat în România!
Luni, 03 Februarie 2014

Sunt multe lucruri pe care, poate, nu le ştim despre România. Printre ele faptul că Transfăgărăşanul este cel mai bun drum pentru condus din lume, că România deţine o treime dintre izvoarele de ape minerale şi termale ale Europei, că Delta Dunării este al treilea loc din lume ca biodiversitate sau că în ţara noastră se află cea mai mare salină de pe continent.
Un alt lucru pe care ar trebui să îl cunoaştem este că România a reuşit să aducă la acelaşi numitor comun 10 ţări de pe două continente: Moldova, Bulgaria, Georgia, Macedonia, Serbia, Kazakhstan, Azerbaidjan, Turcia şi România sunt ţări care beneficiază de ediţii dedicate ale INSURANCE Profile.
Alături de publicaţia amintită, XPRIMM Insurance Report realizat în România de către Media XPRIMM reuşeşte o radiografie a pieţelor de asigurări din 29 de ţări din CEE, CSI şi Spaţiul Economi European. La acestea se adaugă XPRIMM Motor Insurance Report.
Un interlocutor  neavizat auzind despre aceste produse editoriale se întreba, oarecum legitim: Şi faceţi parte dintr-un grup internaţional, nu? Şi a aflat imediat că: Media XPRIMM este o companie 100% românească care, de mai bine de 15 ani, plasează România ca punct nodal de informaţii în piaţa globală a asigurărilor.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Fabricat în România!).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!