Cariere

FATA Asigurări: o nouă echipă, o nouă abordare

Autor:Oana RADU

Pentru cei care urmăresc atent schimbările de strategie corelate cu rezultatele companiilor romaneşti de asigurări, ideea că la FATA Asigurări s-au făcut modificări majore nu reprezintă o surpriză. Compania are de aproximativ un an o echipă nouă, consolidată, cu specialişti tineri care conduc compania, cu paşi siguri, spre atingerea tuturor obiectivelor. Cu toţii pun în practică prin activitatea lor setul de valori care ghidează compania: Flexibilitate, Transparenţă, Profesionalism. Fiecare dintre ei se implică în segmentul de care răspunde pentru un obiectiv final comun: satisfacţia clienţilor FATA Asigurări.

 

Diego DE GENNARO
Director General

Numele lui Diego DE GENNARO este asociat, de mai bine de 20 de ani, cu grupul GENERALI. Din 1989 şi până în prezent, actualul lider al FATA Asigurări a deţinut mai multe funcţii în cadrul structurilor grupului, atât în Italia, cât şi în Austria, Serbia şi România. A început ca agent de asigurări în 1989 şi a continuat ca lider de echipă, trainer, Manager regional, Consultant al boardului din Austria, Membru al boardului din România, iar apoi din Serbia. Din iunie 2009, Diego DE GENNARO este Director General al FATA Asigurări.

Cu privire la obiectivele pe care liderul FATA Asigurări le vizează în continuare, acesta a declarat:

Acestea sunt legate de gestionarea eficientă a resurselor umane ale companiei, dat fiind faptul că îmi doresc formarea şi gestionarea unei echipe de tineri şi ambiţioşi specialişti care să se implice în mod direct în dezvoltarea companiei. Totodată, un alt punct de maxim interes de a cărui îndeplinire mă voi preocupa, este legat de diversificarea şi extinderea portofoliului de produse de asigurări, precum şi identificarea şi dezvoltarea de noi oportunităţi de afaceri pentru FATA Asigurări.

Bogdan PÎRVU
Director General Adjunct


Bogdan PÎRVU are o experienţă de peste 12 ani în domeniul asigurărilor, perioadă în care a asimilat o importanta experienţă pe segmentul asigurărilor generale şi în care s-a specializat pe segmentul asigurărilor agricole. Şi-a început cariera în asigurări alături de OMNIASIG Asigurări Agricole, în calitate de Director al Sucursalei Dolj. Din 2001 până în 2006 a ocupat mai multe funcţii de conducere în cadrul structurilor aparţinând companiei AGRAS, până la cea de Director General Adjunct al companiei. Din 2006 este alături de FATA Asigurări, iar din luna mai a anului 2008 a fost investit în funcţia de Director General Adjunct.

Îmi doresc ca alături de colegii mei din echipa FATA Asigurări, să transmitem un puternic semnal de încredere tuturor clienţilor şi partenerilor noştri, în special prin acordarea unor servicii profesionale de calitate ridicată şi prin punerea în practică a îndelungatei noastre experienţe de până în prezent.

Simona COVĂCESCU
Director Financiar


Simona COVĂCESCU conduce de 2 ani departamentul financiar-contabil al FATA Asigurări, asigurând coerenţa în planificare şi raportare. Are 9 ani de experienţă în domeniul financiar, fiind implicată cu precădere în proiecte de evaluări ale sistemelor de controale interne, managementul riscurilor, pregătirea şi revizuirea situaţiilor financiare în concordanţă cu standarde internaţionale de contabilitate, misiuni de due dilligence şi de audit intern.

Fiecare dintre partenerii şi clienţii FATA Asigurări doresc siguranţa faptului că au alături de ei un partener de încredere cu o politică eficientă în ceea ce priveşte disciplina financiară internă. Pornind de la această premiză, toate eforturile mele profesionale vor fi îndreptate în această direcţie, astfel încât să gestionăm, în mod eficient, resursele financiare ale companiei.

Cătălin ILIE
Director Tehnic


Directorul Tehnic al FATA Asigurări are o experienţă de 11 ani în domeniul asigurărilor, dintre care 10 ani au fost petrecuţi alături de echipa GROUPAMA Asigurări. În cadrul acestei companii a avansat de la funcţia de asistent în departamentul de vânzări până la cea de director de vânzări şi, ulterior, de marketing. Anul 2010 a reprezentat momentul în care Cătălin ILIE a devenit membru al echipei FATA Asigurări.

Principalul meu obiectiv este legat de adaptarea şi configurarea de noi produse de asigurare care să se distingă în piaţa de asigurări din România ca produse inovative şi adaptate nevoilor de asigurare ale clienţilor FATA Asigurări.

Cristian PETRICĂ 
Director de Management al Riscului


Cristian PETRICĂ şi-a început activitatea în domeniul financiar în 1991, la EXIMBANK, lucrând apoi pentru DELOITTE şi GNC Forensics. Din 2009 este alături de FATA Asigurări, în cadrul căreia a fost întâi Consultant, iar apoi Director de Management al Riscului şi Membru în Boardul Director.

Obiectivul meu este îndreptat în direcţia armonizării proceselor interne în conformitate cu recomandările Directivei Europene Solvency II.  În acest sens, vom lansa în cadrul FATA Asigurări o structură de evaluare şi control al riscurilor. De asemenea, avem în vedere implementarea unei soluţii informatice de prevenire şi combatere a fraudelor.

Ciprian GRIGORESCU
Director Departament de Vânzări pe Canale Alternative


În cei 14 ani de când activează în piaţa românească de asigurări, Ciprian GRIGORESCU a făcut parte din echipele unor companii importante, printre care CREDIT EUROPE Asigurări, CETELEM, BCR Asigurări, CERTASIG, UNITA, INTERAMERICAN şi RAI Asigurări. În cadrul acestora, a ocupat funcţii de Director Comercial, Trainer Regional, Manager de Proiect şi Manager al Departamentului de Brokeri şi Bancassurance.

În conformitate cu noua strategie de dezvoltare a FATA Asigurări în piaţa de profil din România, mi-am propus sa dezvolt noi proiecte de business care să consolideze în conştiinţa colectivă a tuturor partenerilor noştri, imaginea unui asigurator solid, de încredere, dedicat şi flexibil, care va dori întotdeauna să acorde suportul necesar, atât prin promovarea unor servicii calitative ridicate cât şi prin aplicarea unui tip de conduită profesională care să ne onoreze.

 

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (FATA Asigurări: o nouă echipă, o nouă abordare).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: