Editorial
FIAR 2014 a punctat 270 de ani de asigurări în România!
Luni, 02 Iunie 2014

Un lucru mai puţin cunoscut, Ediţia 2014 a punctat... revenirea asigurărilor în Braşov, oraş ce poate fi considerat leagănul acestui domeniu în România pentru că, prima societate de profil din România, Casa de Incendiu, a fost fondată în oraşul de la poalele Tâmpei în 1744.
Nu ştim care erau temele preferate de asigurătorii braşoveni acum 270 de ani dar, cu certitudine în 2014 cele 11 conferinţe din cadrul FIAR au fost dedicate celor mai importante subiecte la zi de asigurări şi reasigurări.
Anul acesta, conferinţele şi workshopurile au fost completate de evenimentele de networking şi de programul întâlnirilor bilaterale dintre asigurători, reasigurători sau brokeri.
Aşadar, fie că aţi fost unul dintre cei peste 400 de participanţi la FIAR 2014 şi doriţi să rememoraţi momentele forumului, fie că doriţi să fiţi informaţi despre subiectele cheie ale prezentului, vă invităm să deschideţi acest număr special al revistei noastre care conţine retrospectiva principalelor momente ale Evenimentului!
Aşteptând impresiile Dumneavoatră, vă dorim lectură plăcută!

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (FIAR 2014 a punctat 270 de ani de asigurări în România!).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!