Cariere
Florentin VELICU, Director de Asigurări Generale, CERTASIG
Luni, 03 Martie 2014

Florentin VELICU este noul Director de Asigurări Generale la CERTASIG. Fost ofiţer de Marină din Constanţa, Florentin VELICU şi-a început cariera ca specialist în asigurări maritime în cadrul companiei ASITRANS, continuându-şi apoi dezvoltarea profesională la diverse companii de asigurări, precum GENERALI, ALLIANZ-ŢIRIAC Asigurări, ASTRA Asigurări şi UNIQA Asigurări, acumulând peste 13 ani de experienţă în domeniu.
Unul dintre obiectivele mele prioritare este să consolidez în continuare relaţiile cu brokerii parteneri din România, Bulgaria şi Turcia, printr-o comunicare promptă şi eficientă, oferind produse de asigurare flexibile şi personalizate. Deviza mea personală formată de-a lungul timpului în profesie este că subscrierea profitabilă se bazează pe o înţelegere atât tehnică, cât şi comercială a riscurilor acoperite, a menţionat Florentin VELICU.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Florentin VELICU, Director de Asigurări Generale, CERTASIG).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!