Cariere
FORTE Asigurări are o nouă conducere
Luni, 03 August 2015

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat,  în data de 16 iunie a.c., noua conducere a companiei FORTE Asigurări.  Astfel, Gabriel OLTEAN ocupă poziția de CEO şi Preşedinte al Directoratului, în timp ce Marin DRAGOMIR deține funcția de CFO şi Membru al Directoratului, iar Petru SUFRAGIU pe cea de COO şi Membru al Directoratului.
Gabriel OLTEAN, Marin DRAGOMIR și Petru SUFRAGIU au deținut anterior poziții de top-management în cadrul companiilor OMNIASIG VIG şi ASTRA Asigurări.
Această nouă poziție reprezintă o provocare pentru cei trei, având în vedere că FORTE Asigurări este o companie aflată în plin proces de repoziționare pe piață. Trecerea la sistemul dualist de conducere reprezintă o parte importantă din acest proces, aptă să permită asigurătorului o strategie integrată pe termen mediu şi o creștere sustenabilă.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (FORTE Asigurări are o nouă conducere).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!