Evenimente
Gala Premiilor DESTINE Broker
Luni, 04 Aprilie 2016

19 martie 2016

Reprezentanți ai companiilor de asigurare, colaboratori și parteneri ai DESTINE Broker din domeniile conexe, precum și membrii echipei s-au reunit, pe 19 martie a.c., la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca pentru a celebra performanțele anului 2015.
Ediția din acest an a Galei Premiilor DESTINE a reunit peste 500 de colaboratori și invitați, compania de brokeraj având, astfel, ocazia de a-i răsplăti cu distincții și premii speciale pe toți cei care au contribuit la realizarea unui volum de prime intermediate de 52 milioane euro, reprezentând o creștere de 26% față de nivelul anului 2014.
Anul trecut am intermediat prime în valoare de 52 milioane euro, ceea ce înseamnă o creștere de 26% față de anul 2014. Acum, la momentul bilanțului, se poate afirma că ne-am atins obiectivul stabilit pentru anul 2015, întrucât noi ne-am propus inițial o creștere de 25%. Pentru anul 2016, sunt convins că putem atinge același procent de creștere, dacă nu cumva eu cred că îl putem chiar depăși, pentru că avem noi condiții favorabile în piață, pe care trebuie să ne străduim să le fructificăm, a declarat Romeo BOCĂNESCU, Director General, DESTINE Broker.
Înființat în anul 2007, DESTINE Broker de Asigurare a avut permanent o evoluție ascendentă pe care îmi doresc și am convingerea că o vom menține și în anii următori, pentru că, în primul rând, piața românească de profil permite acest lucru, existând suficient loc de creștere pentru brokerii de asigurare. În al doilea rând, în acest moment piața are nevoie de profesioniști, iar DESTINE Broker a arătat acest lucru, că este o companie profesionistă. În al treilea rând, noi trebuie să ne demonstrăm nouă că suntem performanți și că putem avea realizări mult mai mari, a continuat Romeo BOCĂNESCU.
În cadrul Galei au fost premiați colaboratorii cu cele mai bune rezultate pe clase de asigurări și trepte de carieră, culminând cu decernarea premiului „Brokerul Anului”:
Locul 1 
Ștefan-Gheorghe PUNTEA
Locul 2
Eduard-Cristian ALEXANDRESCU
Locul 3 
Mariana SCORȚANU MAHU
Locul 4 
Dănuț BURCĂ
Locul 5 
Andrei POSTELNICU și Imre VAJDA.
Poți să fii un bun lider, dar nu este suficient: acest lucru nu îți asigură neapărat succesul. Pentru a avea succes, trebuie să ai o echipă formată din oameni puternici. Acesta este lucrul pe care mi-l doresc cel mai mult: să fiu liderul unor oameni câștigători, determinați, puternici, a declarat,  în cadrul evenimentului, Ștefan-Gheorghe PUNTEA, Brokerul Anului 2015.
Anul trecut, DESTINE Broker a intermediat prime în valoare de 233,89 milioane lei, având o cotă de piață de 4,49%, potrivit datelor publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).
Rezultatele și performanțele extraordinare din anul precedent au fost răsplătite în cadrul Galei Premiilor Pieței Asigurărilor, DESTINE Broker fiind câștigător al Premiului Special 1asig.ro. Totodată, în cadrul Premiilor Brokerilor de Asigurare, DESTINE Broker a câștigat Premiul pentru Creativitate, în vreme ce Romeo BOCĂNESCU a fost recompensat cu Trofeul de Excelență.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Gala Premiilor DESTINE Broker).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!