Evenimente
Gala Premiilor DESTINE Broker
Luni, 24 Aprilie 2017

1 aprilie 2017

DESTINE Broker de Asigurare-Reasigurare a împlinit 10 ani de activitate pe piaţa locală şi a sărbătorit rezultatele excelente obţinute în acest timp în cadrul "Galei Premiilor DESTINE Broker", eveniment ce s-a desfăşurat în Cluj-Napoca şi a reunit sute de reprezentanţi ai companiilor de asigurare, colaboratori şi parteneri.

Cu această ocazie, DESTINE Broker a adresat mulţumiri speciale tuturor celor care au fost alături de companie: societăţilor de asigurări partenere, clienţilor, angajaţilor din sediul central şi din teritoriu, precum şi tuturor colaboratorilor energici şi entuziaşti, care au făcut posibili cei "10 ani de nota 10".

În cadrul Galei au fost premiaţi colaboratorii cu cele mai bune rezultate pe clase de asigurări şi trepte de carieră, culminând cu decernarea premiului "Brokerul Anului":

  • Locul 1 - Ciprian HOBINCĂ
  • Locul 2 - Andrei POSTELNICU
  • Locul 3 - Mariana SCORȚANU-MAHU
  • Locul 4 - Nela DINU
  • Locul 5 – Dănuț BURCĂ
  • Locul 6 - Daniela Irina POPA

Au mai fost acordate premii pe clase de asigurări şi trepte de carieră. De asemenea, cei doi câştigători ai autoturismelor au fost:

  • Mariana SCORȚANU-MAHU - Mazda CX5
  • Ana KOVACS - Mazda 6

DESTINE Broker ocupă locul patru pe piaţa de brokeraj, cu un volum de prime intermediate de 301,4 milioane lei (66,98 milioane euro) în 2016, în creştere cu aproape 30% faţă de anul precedent, când a fost de 233,89 milioane lei.

"În 2017, intenţionăm să încheiem parteneriate noi cu societăţile de asigurări care vor intra pe piaţa din România. De asemenea, ne-am propus dezvoltarea de noi produse împreună cu asigurătorii, dar şi ridicarea la un nou standard a pregătirii colaboratorilor noştri, prin platforma e-learning", a declarat Romeo BOCANESCU, Directorul General al DESTINE Broker.

DESTINE Broker, unul dintre cei mai dinamici broker de asigurări din România a lansat, în cei 10 ani de existență, parteneriate și produse inovative care s-au dovedit adevărate succese de piață.

Grupul DESTINE s-a înfiinţat în 2007 şi pe parcursul anilor a cunoscut o creştere continuă a business-ului, rezultate ce au fost recompensate cu zeci de premii.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Gala Premiilor DESTINE Broker).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!